ΥΦΕΘΑ: Επισκέψεις του Αλκ. Στεφανή στην Περιοχή Ευθύνης του Γ΄ Σώματος Στρατού

Πολιτική

27/06/2021, 5:15 μμ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021, πραγματοποίησε επισκέψεις σε Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) στην Περιοχή Ευθύνης (ΠΕ) του Γ΄ Σώματος Στρατού (ΣΣ).

Επισκέφθηκε τα ΕΦ «ΒΡΟΝΤΕΡΟ», «ΛΑΙΜΟΣ» και «ΝΙΚΗ» της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας, όπου ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δράσεις και διαπίστωσε το ακμαίο ηθικό και τον άριστο επαγγελματισμό του εν υπηρεσία προσωπικού.

Μετέβη στον Συνοριακό Σταθμό Νίκης στη Φλώρινα και συνομίλησε με το προσωπικό του.

Κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αρχιφύλακα Ηλία Κωστένη, στη Μικρολίμνη Πρεσπών, ο οποίος έπεσε εν ώρα καθήκοντος στις 8 Δεκεμβρίου 2013, κατά τη διάρκεια περιπολίας στη Μικρή Πρέσπα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης μετέβη στα χωριά Ψαράδες και Κέλλης Φλώρινας, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους τους. Επισκέφθηκε το Δημαρχείο του Δήμου Πρεσπών στο Λαιμό Φλώρινας όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Πασχαλίδης. Επίσης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Παιονίας κ. Κωνσταντίνο Σιωνίδη.

Κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη το διήμερο 25 & 26 Ιουνίου 2021, πραγματοποίησε συναντήσεις με την Πρόεδρο & Διευθύνουσα Σύμβουλο του Κέντρου Αποθεραπείας – Αποκατάστασης Θεσσαλονίκης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» κ. Άρτζη Βαγιωνά και τον Πρόεδρο της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΦΕΔ) Έφεδρο Ταγματάρχη (ΠΖ) Ιωάννη Σιδηρόπουλο.

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο Διοικητής Γ΄ ΣΣ Αντιστράτηγος Αναστάσιος Σπανός.

Την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας πραγματοποιεί επισκέψεις στην ΠΕ του Δ’ ΣΣ.

Πηγή: tomanifesto.gr

Διαβάστε επίσης

Καραμανλής για πυρκαγιές: Το υπουργείο ξεκινά την άμεση καταγραφή των ζημιών

Στην καταγραφή των ζημιών των πληγέντων από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη θα προχωρήσιε άμεσα το υπουργέιο...

04/08/2021

Στη Βαρυμπόμπη ο πρωθυπουργός – tomanifesto.gr

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μεταβαίνει στο Κινητό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων «Όλυμπος», στη Βαρυμπόμπη. Στο σημείο βρίσκονται...

04/08/2021

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Επικοινωνία Σακελλαροπούλου με Χρυσοχοΐδη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είχε νωρίτερα απόψε η Πρόεδρος της...

04/08/2021