Βασίλης Φεύγας: «H ανοχή απέναντι στους ανεμβολίαστους τελειώνει»

Πολιτική

04/07/2021, 11:50 πμ

«H ανοχή απέναντι στους ανεμβολίαστους τελειώνει» επεσήμανε σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 98,9 και στους δημοσιογράφους Βαγγέλη Γιακουμή και Έλλη Σπυροπούλου, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας.

Ο κ. Φεύγας, αφού εξήρε τη στάση των πολιτών οι οποίοι έσπευσαν να εμβολιαστούν, έκανε έκκληση σε όσους αφήνουν τον εμβολιασμό για αργότερα, να το κάνουν νωρίτερα, διότι ίσως τότε να είναι αργά εξαιτίας των μεταλλάξεων του ιού και του τέταρτου κύματος πανδημίας για το οποίο όλοι οι επιστήμονες εκφράζουν τον φόβο ότι θα έρθει.

Εκτίμησε πως δεν θα ξαναγίνει κάποιο lock down διότι αφενός κάτι τέτοιο έχει κουράσει την κοινωνία και αφετέρου, η οικονομία δεν έχει πλέον άλλες αντοχές.

Ακόμα, ο κ. Φεύγας θεωρεί πως η οικονομία μας βρίσκεται σε ισχυρή φάση ανάκαμψης και θα ήταν άσχημο εξαιτίας της στάσης ορισμένων πολιτών οι οποίοι δεν πείθονται να εμβολιαστούν, η τάση αυτή να επιβραδυνθεί, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «η ανοχή απέναντι στους ανεμβολίαστους τελειώνει».

Στη συνέχεια της συζήτησης ο κ. Φεύγας χαρακτήρισε τα χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης ως τη μεγάλη επενδυτική ευκαιρία της Ελλάδας και το αναγκαίο restart που χρειάζεται η πατρίδα μας. Παράλληλα απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη επεσήμανε ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, υλοποιεί το προεκλογικό της πρόγραμμα και παρά τις όποιες δυσκολίες συνάντησε κατά την πρώτη διετία της διακυβέρνησης της, τα έφερε εις πέρα σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό.

Αυτό άλλωστε, αποτυπώνεται και στις μετρήσεις κοινής γνώμης, οι οποίες για πρώτη φορά στα μεταπολιτευτικά χρονικά, παρουσιάζουν μία κυβέρνηση να έχει κερδίσει την εκτίμηση των πολιτών έχοντας ήδη διανύσει τη μισή της θητεία.

Πηγή: tomanifesto.gr

Διαβάστε επίσης

Κυριάκος Πιερρακάκης: Ολα ψηφιακά, εδώ και τώρα

Θα δημιουργηθούν ακόμα περισσότερες υπηρεσίες από όσες είδαμε μέχρι σήμερα αθροιστικά», λέει στην «Καθημερινή της Κυριακής»...

01/08/2021

Αυγενάκης για Ιακωβίδη: «Του είπα να το ξανασκεφτεί. Ευθύνη των ομοσπονδιών η προετοιμασία των αθλητών»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις του Θοδωρή Ιακωβίδη. Ο οποίος, με δάκρυα...

01/08/2021

Σκληρή απάντηση Χρυσοχοΐδη στο παραλήρημα ΣΥΡΙΖΑ για τις δολοφονίες γυναικών

Για απραξία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε ότι αφορά τις δολοφονίες γυναικών...

31/07/2021