Τζηκαλάγιας: Πάμε καλά ,αλλά έρχονται και καλύτερες μέρες στην υγεία και την αποκατάσταση

Δυτική Μακεδονία

13/06/2021, 3:01 πμ

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Αν.Υπουργού Υγείας κ.Βασίλη Κοντοζαμάνη.Στο Νοσοκομείο Καστοριάς έγιναν αλλεπάλληλες συσκέψεις με την παρουσία του Διοικητού της 3ης Υ.ΠΕ κ.Παναγιώτη Μπογιατζίδη,του Διοικητού του Νοσοκομείου κ.Γρηγόρη Χάτσιου,του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ.Δ.Σαββόπουλου,του Αντιδημάρχου κ.Π.Δοκόπουλου,των Διευθυντών Ιατρικής,Διοικητικής και Νοσηλευτικής Υπηρεσίας,των Διευθυντών Κλινικών και Τμημάτων και τοπικών κομματικών στελεχών.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου ανέλυσε τον στρατηγικό σχεδιασμό με κύρια σημεία την κατασκευή νέας πτέρυγας άνωθεν της Μαιευτικής ως Ορθοπαιδικής Κλινικής,την ανακατασκευή,λειτουργική βελτίωση ή αλλαγή χρήσης τμημάτων καθώς και την ενεργειακή αναβάθμιση ολοκλήρου του κτιρίου.Οι παριστάμενοι κατέθεσαν τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους για την καλύτερη επιτέλεση της υψηλής αποστολής του Νοσοκομείου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ όπου παρουσία και του Δημάρχου Άργους Ορεστικού κ.Π.Κεπαπτσόγλου πραγματοποιήθηκε ξενάγηση-ενημέρωση από την Προϊσταμένη και τα στελέχη του ιδρύματος.Ο Υπουργός εντυπωσιάσθηκε από τους χώρους,τον εξοπλισμό αλλά και την σπουδαιότητα του έργου που επιτελείται.Επανέλαβε την στόχευση και προτεραιότητα της κυβέρνησης να αναβαθμιστεί η παρεχόμενη αποκατάσταση στη χώρα γιατί είναι τομέας που υστερούμε σημαντικά.

Το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης μπορεί να συμβάλλει με τις υπηρεσίες που παρέχει καθοριστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων μίας πολύ ευρύτερης γεωγραφικής περιφέρειας.Προσδοκούμε σύντομα να προσφέρονται υπηρεσίες αποκατάστασης και ανακούφισης σε 24ωρη βάση όλες τις ημέρες του χρόνου.

Ο Βουλευτής κ.Ζήσης Τζηκαλάγιας δήλωσε παρουσία όλων πως το Νοσοκομείο Καστοριάς κατατάσσεται στα καλύτερα λειτουργούντα επαρχιακά και το ΚΕΦΙΑΠ με την πλήρη λειτουργία του μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.

Διαβάστε επίσης

Επίκαιρη ερώτηση της Π. Πέρκα προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας με θέμα: «Χρηματοδότηση μετάβασης στις λιγνιτικές περιοχές και κατανομή πόρων»

Η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα,...

13/07/2021

Κοζάνη: Τι έδειξαν τα rapid tests στην κεντρική πλατεία

Σε τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων (rapid tests) για την covid19 υποβλήθηκαν 47 πολίτες, τη Δευτέρα 12...

13/07/2021