Το Netflix προχωρά σε αλλαγές και μπλοκάρει χρήστες του

Τεχνολογία

15/03/2021, 3:19 πμ

Σύμφωνα με αναφορές που έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες στα social media, το Netflix άρχισε να δοκιμάζει μια λειτουργία που προορίζεται για το “μπλοκάρισμα” της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης στην υπηρεσία, με χρήστες που δεν είναι μέλη του ίδιου νοικοκυριού.

Χρήστες ανήρτησαν στο Twitter εικόνες που δείχνουν ένα μήνυμα κατά τη διάρκεια σύνδεσης στο Netflix, που ζητάει την εγγραφή σε ξεχωριστό λογαριασμό, αν δεν χρησιμοποιείται από άτομα που ζουν στο ίδιο σπίτι.

Το μήνυμα που φαίνεται στις εικόνες αναγράφει “αν δεν ζείτε με τον κάτοχο του λογαριασμού, χρειάζεται να φτιάξετε τον δικό σας για να συνεχίσετε να παρακολουθείτε”. Αυτή η πολιτική περιλαμβάνεται στους όρους χρήσης του Netflix, αλλά μέχρι σήμερα δεν έδειχνε να εφαρμόζει κάποιου είδους απαγόρευση για τους χρήστες που μοιράζονται λογαριασμούς άλλων.

Η υπηρεσία φαίνεται να προσπαθεί να προσελκύσει αυτούς τους χρήστες να εγγραφούν με δικό τους λογαριασμό, προσφέροντας μια περίοδο δοκιμαστικής παρακολούθησης 30 ημερών. Το Netflix σταμάτησε επίσημα αυτή την προσφορά για νέους χρήστες πέρυσι, αν και προσφέρει ακόμη δωρεάν αναβαθμίσεις με δοκιμαστική περίοδο για τους ήδη εγγεγραμμένους χρήστες, ή εκείνους που επανεντάσσονται, που αφορούν υψηλότερα πακέτα της υπηρεσίας.

To άρθρο Το Netflix προχωρά σε αλλαγές και μπλοκάρει χρήστες του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: newsit.gr

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Έγραψε ιστορία ξανά το Perseverance: Παρήγαγε οξυγόνο στον Άρη!

Άλλη μια ιστορική πρωτιά για το ρομποτικό ρόβερ Perseverance που έχει στείλει η NASA στον Άρη....

22/04/2021

Θα κάθεστε αλλά… θα περπατάτε – Το νέο «επαναστατικό» σύστημα Virtual Reality

Ιάπωνες ερευνητές δημιούργησαν ένα νέο σύστημα virtual reality που αναπαράγει αρκετά πειστικά την αίσθηση του περπατήματος,...

21/04/2021

Ένα βήμα πιο κοντά στο… κβαντικό ίντερνετ – Δημιουργήθηκε το πρώτο δίκτυο

Ολλανδοί ερευνητές ανακοίνωσαν ότι δημιούργησαν το πρώτο κβαντικό δίκτυο ίντερνετ πολλαπλών κόμβων, το οποίο συνδέει τρεις...

19/04/2021