Το φωτορεπορτάζ από την παρουσίαση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στην Τρίπολη

Μεγαλόπολη

20/07/2021, 1:02 πμ

Στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, έγινε η έναρξη της εκδήλωσης για την Κοινή Αγροτική Πολιτική, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η εκδήλωση ήταν κλειστή για το κοινό, έτσι την παρουσίαση της νέας ΚΑΠ, παρακολούθησαν αιρετοί της περιφέρειας Πελοποννήσου, οι δήμαρχοι και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων από ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης τη Δευτέρα 19 Ιουλίου μετά την παρουσίαση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και τις ομιλίες του υπουργού κ. Σπ. Λιβανού και των στελεχών, προτίμησε να μιλήσει από στήθους, βάσει και της εμπειρίας του από την περιοδεία του στη Μεσσηνία. Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην εξασφάλιση των χρηματοδοτικών εργαλείων που πλέον δεν μπορεί να είναι ένας «κουμπαράς» για τους αγρότες, αλλά να επενδυθούν, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, στην εξωστρέφεια των αγροτών, στην ενίσχυση των νέων ώστε να επιστρέψουν στο χωράφι και την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων και της αγοράς τους. (δείτε ΕΔΩ)

 

 

Πηγή: arcadiaportal.gr

Διαβάστε επίσης

Η πορεία διερεύνησης των καταγγελιών για αστυνομική βία

α/α Συμβάν Ημερομηνία Συνεργασία με Συνήγορο του Πολίτη Εκτιμώμενος χρόνος ολοκλήρωσης 1 Ξυλοδαρμός πολίτη με αστυνομική...

02/08/2021

Με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος

Ανακοίνωση της 6ης ΥΠΕ για τον Μητροπολίτη Πατρών κκ Χρυσόστομο Το πρωί της Κυριακής εισήχθη εκτάκτως,...

02/08/2021

Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Τεντόγλου | Arcadia Portal

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας μετά...

02/08/2021