Το «έμβολο» Λιακόπουλος του Παναρκαδικού

Μεγαλόπολη

18/05/2021, 7:46 πμ

Εκτός από τον Ανδρέα Μάνο ακόμα ένα από τα νέα πρόσωπα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους από την επανέναρξη του πρωταθλήματος και έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις είναι και ο Κωνσταντίνος Λιακόπουλος.

Ο νεαρός δεξιός μπακ αποτελεί τον παίχτη αποκάλυψη καθώς με τις εμφανίσεις του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο του προπονητικού επιτελείου όσο και των γενικά των ανθρώπων του ιστορικού σωματείου της Τρίπολης.

Ο Κωνσταντίνος Λιακόπουλος είναι ένα πραγματικό έμβολο με αμέτρητες δυνάμεις και αντοχές που ανεβαίνει και καταβαίνει την δεξιά πτέρυγα ασταμάτητα που μπορεί να πατήσει κάθε σπιθαμί του γηπέδου και δώσει λύσεις και υπεραρυθμία στο τριφύλλι σε συνθήκες tranztion.

Ένα χρήσιμο εργαλείο, ένα πολύ αξιόπιστο, καλό και μοντέρνο επιθετικό μπακ με ταχύτητα, τεχνική κατάρτιση και με σωστές αμυντικές επιλογές που δίνει σημαντικές βοήθειες από την πράσινη δεξιά πτέρυγα και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Όπως και στο θέση του τερματοφύλακα με τον Ανδρέα Μάνο έτσι και στα δεξιά της άμυνας με τον Κωνσταντίνο Λιακόπουλο ο Παναρκαδικός πέτυχε διάνα με δύο εξαιρετικές ποδοσφαιρικές επιλογές τόσο σε ταλέντο όσο και σε ηλικία.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Διαβάστε επίσης

Σχεδόν 200.000 ευρώ σε 7 μήνες έδωσαν τα ΕΛΤΑ σε εταιρεία βουλευτή της ΝΔ

Ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κατέθεσαν ο Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μάριος Κάτσης...

24/06/2021

Έκθεση ζωγραφικής «Μένουμε Σπίτι» στην Τρίπολη (pics)

Η ΔΕΠΕ Δήμου Τρίπολης και o δήμος Τρίπολης πραγματοποίησαν την Τετάρτη 23 Ιουνίου στην πλατεία Πετρινού...

24/06/2021

Τα ζευγάρια των «16» του Euro

Η φάση των ομίλων του Euro ολοκληρώθηκε και πλέον είναι γνωστά και τα οκτώ ζευγάρια της...

24/06/2021