Το “ευχαριστώ” Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχου Καστοριάς στο υπαλληλικό προσωπικό για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Δυτική Μακεδονία

19/02/2021, 5:26 μμ

Επίσκεψη στο αμαξοστάσιο του Δήμου Καστοριάς πραγματοποίησαν σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος και ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, για να συγχαρούν και να ευχαριστήσουν από κοντά το υπαλληλικό προσωπικό και τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κακοκαιρίας στην περιοχή μας.

Μιλώντας ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης στους συγκεντρωμένους υπαλλήλους, παρουσία των Αντιδημάρχων Πολιτικής Προστασίας, Διονύση Λίτσκα και Καθαριότητας, Άκη Λιάμη, είπε ότι “δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μηχανισμός σημαίνει πάνω απ’ όλα ανθρώπινο δυναμικό και γι’ αυτό ακριβώς βρισκόμαστε σήμερα εδώ μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη για να σας εκφράσουμε και από κοντά τα συγχαρητήριά μας για τον επαγγελματισμό και την ακούραστη προσπάθεια που καταβάλλατε επί 3 συνεχόμενα 24ωρα, κάτω από αντίξοες συνθήκες, για να κρατήσετε τους δρόμους ανοικτούς ενώ παράλληλα να γίνεται χωρίς προβλήματα και η αποκομιδή των απορριμμάτων”.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος τόνισε πως η καλή προετοιμασία και ο σχεδιασμός, σε συνδυασμό με τον καλό συντονισμό και τη διαρκή επικοινωνία και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, έφεραν αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των έντονων για την εποχή καιρικών φαινομένων.

 

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Δεν το zoom΄ : ”Ανεμομαζώματα” H σημερινή προβολή του ΔΗΠΕΘΕ για την Κοζανίτικη Αποκριά (βίντεο)

https://www.youtube.com/watch?v=VNqrJGGJBww ΚΕΙΜΕΝΑ Μανώλης Μαρκόπουλος ΠΑΙΖΟΥΝ Μανώλης Μαρκόπουλος Σωφρόνης Ευθυμιάδης Όταν βλέπεις πολύ τηλεόραση κι η ζήτηση...

27/02/2021

Κασαπίδης – Εξηγεί για το προηγούμενο, ενημερώνει για το επόμενο

Συνέχεια τηλεδιασκέψεων για τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη με τους εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων. Σήμερα σειρά πήραν...

27/02/2021