Το CVC αγοράζει Ελλάδα, μία άδεια στη Βουλγαρία με 150.000 ευρώ και κάτι Δήμαρχοι της περιοχής που θέλουν «να μπουν» στα σκουπίδια

Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ

15/06/2021, 7:58 πμ

-Το αμερικανικό fund CVC μέχρι στιγμής έχει εξαγοράσει στην Ελλάδα την Εθνική Ασφαλιστική, την Vivartia (ΔΕΛΤΑ, Μπάρμπα Στάθης, Goody’s- Everest, κα.) την Δωδώνη, τα νοσοκομεία Metropolitan, Υγεία, Ιασώ General, Μητέρα και Λητώ, την ηλεκτρονική πλατφόρμα εμπορίου Skroutz.gr και έχει τη διαχείριση για τις μαρίνες Ζέας, Γουβιών Κέρκυρας και Λευκάδας. Μαθαίνω ότι ο έμπειρος manager Φωτακίδης δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα φάρμακα, την τεχνολογία, το ηλεκτρονικό εμπόριο, τα τρόφιμα και τις ΑΠΕ. Με ότι σημαίνει αυτό για τα δικά μας παιδιά. Μην ξεχάσω τον τουρισμό, που από όσα είμαι σε θέση να μαθαίνω, είναι το επόμενο βήμα.

-Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η εταιρεία Kaizen Gaming Ltd (Stoiximan, Betano) είναι στην τελική ευθεία για να λάβει άδεια διεξαγωγής online στοιχήματος /casino  στη Βουλγαρία, με το σήμα Betano, που αποτελεί το σήμα με το οποίο η εταιρεία αναπτύσσεται στις αγορές εξωτερικού. Από πληροφορίες μου προς Βουλγαρία μεριά, το κόστος ανέρχεται στα 150.000 ευρώ. Αυτές είναι δουλειές φίλες και φίλοι.

-Και μιας και ξεκίνησα με μπίζνες, ας τελειώσω και με αυτές. Μαθαίνω ότι κάτι Δήμαρχοι – δύο για την ακρίβεια- της περιοχής, κοντά στην πόλη της Κοζάνης, ρωτάνε αριστερά και δεξιά να μάθουν πληροφορίες για τον αναπτυσσόμενο κλάδο των σκουπιδιών. Πρώτον, θέλω να ενημερώσω τα παιδιά ότι κάτι τέτοιες δουλειές θέλουν βαριά πορτοφόλια, που δεν τα έχουν. Κατά δεύτερον, κάτι τέτοιες ώρες θυμάμαι την μακαρίτισσα την γιαγιά μου που μου έλεγε: όμοιος ομοίω αεί πελάζει.

-Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ

Διαβάστε επίσης

Ο Αντιπεριφερειάρχης που έχει πρόβλημα, τα ξεχωριστά γενέθλια του Ρέμου και ένας (ακόμη) πόλεμος γιγάντων στα media

–Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο Αντώνης Ρέμος βρίσκεται στη Μύκονο με την οικογένεια του για να...

22/06/2021

Μία φωτογραφική διάταξη για διαγραφή χρεών ποδοσφαιρικής ομάδας, ο άμεσος ανασχηματισμός και ένας καναλάρχης που θα εκδώσει εφημερίδα

-Μαθαίνω ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είναι ιδιαίτερα αγαπητός πέριξ της Νέας Σμύρνης, κάτω στο...

08/06/2021

Η Δόμνα που χωρίζει (ξανά) και η «βόμβα» Τζαβάρα

-Θα θυμάστε ότι πρώτο το metalignitiki.gr σας ενημέρωσε για τον πολυσυζητημένο -πλέον- χωρισμό του ζεύγους Πατούλη....

21/05/2021