Τάκης Πολυμενάκος: Ο εμβληματικός αρχηγός, ο πιστός στρατιώτης

Μεγαλόπολη

14/06/2021, 10:12 μμ

Ο Τάκης Πολυμενάκος είναι δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός και ιδιαίτερα χρήσιμος ποδοσφαιριστής αλλά πολλά περισσότερα για την ομάδα του Ερμή Μελιγούς που στο δικό του πρόσωπο αντικατοπτρίζεται η ψυχή αυτού του σωματείου.

Από αρχηγός στο Β’ τοπικό της Αρκαδίας στην επιστροφή του Ερμή στην μεγάλη ποδοσφαιρική κατηγορία του νόμου μας και το πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας με την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Όλα αυτά με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο, πάντα μπροστά στην πρώτη γραμμή για την ομάδα του.

Το ταξίδι του Ερμή Μελιγούς και του Τάκη Πολυμενάκου στην Γ’ Εθνική θα συνεχιστεί και την νέα σεζόν με την σπουδαία και ιστορικής σημασίας παραμονής της ομάδας της Βόρειας Κυνουρίας στην πρώτη της συμμετοχή στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο capitano του Ερμή είναι ένας από αυτούς που το χάρηκαν με όλη τους την καρδιά αυτή παραμονή και το πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες, τους προπονητές και την διοίκηση με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Ο Τάκης Πολυμενάκος είναι ο εμβληματικός αρχηγός και πιστός στρατιώτης του Ερμή από το Β’ τοπικός της Αρκαδίας μέχρι την Γ’ Εθνική, είναι η ψυχή αυτής της ομάδας, είναι η σύγχρονη ποδοσφαιρική σημαία στον ιστό της Μελιγούς. Το αξίζει!

Στην επίμαχη φωτογραφία εκτός από τον Πολυμενάκο μπορεί κανείς να διακρίνει τους Καμπύλη, Καραγιάννη και Αντωνίου (ο αφανής ήρωας για πολλούς) επίσης άτομα με τεράστια προσφορά που κρατούν το σωματείο όρθιο και δυνατό.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Διαβάστε επίσης

Επανεκκίνηση Εστίασης: Δυνατότητα υποβολής νέας αίτησης χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις που απορρίφθηκαν

Σύμφωνα με την 3η τροποποίηση της Πρόσκλησης της Δράσης “Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για...

31/07/2021

ΔΕΥΑΒΚ: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για μίσθωση δεξαμενής

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι ενδιαφερόμενοι που είναι ιδιοκτήτες κατάλληλων δεξαμενών, σύμφωνα με τους όρους της σχετικής ανακοίνωσης, να...

31/07/2021

Τι έδειξαν τα rapid test σε Τρίπολη, Λεωνίδιο και Τυρό

Την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκαν 140 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 64 Περιφερειακών...

31/07/2021