Συμμετοχή του Δήμου Φλώρινας στο 2ο διαδικτυακό σεμινάριο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την κατάθλιψη

Δυτική Μακεδονία

24/03/2021, 9:42 πμ

Ο Δήμος Φλώρινας, ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, και με τη δομή του ΚΕΠ Υγείας που διαθέτει, συμμετείχε την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 στο 2ο διαδικτυακό σεμινάριο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την Κατάθλιψη, με θέμα «Κατάθλιψη εν μέσω Covid 19».

Στο διαδικτυακό σεμινάριο, εκ μέρους του Δήμου Φλώρινας, χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος, κ. Βασίλειος Γιαννάκης, με κεντρική ομιλήτρια για θέματα κατάθλιψης την ψυχολόγο, κα Σμαράγδα Χρηστάκη και τη συμμετοχή πολιτών από δέκα Δήμους της χώρας.

Η ενημέρωση για θέματα κατάθλιψης, ιδιαίτερα την εποχή της πανδημίας, αποδείχτηκε ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τρίτη 30 Μαρτίου και ώρα 12:30 μ.μ. για το 3ο και τελευταίο μέρος του σεμιναρίου.

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Διοργάνωση θεματικών εργαστηρίων Επιχειρηματικής Ανακάλυψης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Η καινοτομία αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους πιο κρίσιμους παράγοντες για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης, ιδιαίτερα...

20/04/2021

Επίκαιρη ερώτηση Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην Βουλή για τις ελληνοποιήσεις και τη νοθεία του μελιού

Ένας από τους πλέον αναπτυσσόμενους κλάδους της αγροτικής παραγωγής της χώρας μας, η μελισσοκομία, πλήττεται από...

19/04/2021

Κοινή δήλωση της Τομεάρχη Εργασίας και της Αναπλ. Τομεάρχη για την Κοινωνική Αλληλεγγύη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και Θεανώς Φωτίου

Σήμερα μετακινούνται αιφνιδιαστικά δύο εκ των συνδικαλιστών των ΕΑΣ – από τις εγκαταστάσεις της ΠΥΡΚΑΛ στον...

19/04/2021