Συλλυπητήρια Κ. Τασούλα για τον θάνατο του Τάσου Νεράντζη

Πολιτική

12/07/2021, 12:21 πμ

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον Τάσο Νεράντζη, έναν πολιτικό με μακρά και σημαντική διαδρομή, ιδρυτικό στέλεχος της Ν.Δ., βουλευτή επί σειρά ετών, υφυπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, υφυπουργό Ανάπτυξης».

Αυτό αναφέρει ο πρόεδρος της βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, για την απώλεια του πρώην βουλευτή της Β΄ Πειραιά της Ν.Δ. και αντιπροέδρου της βουλής, Τάσου Νεράντζη.

«Με αφοσίωση, εργατικότητα και συνέπεια εκπροσώπησε στη Βουλή τους συμπολίτες του της Β΄ Περιφέρειας Πειραιά, οι οποίοι τον εξέλεξαν σε εννέα εκλογικές αναμετρήσεις.

Ο Τάσος Νεράντζης κόσμησε το Ελληνικό Κοινοβούλιο, το οποίο υπηρέτησε με ξεχωριστό ήθος από διαφορετικές θέσεις, καθώς διετέλεσε Γενικός Γραμματέας, Αντιπρόεδρος, Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και μέλος της Επιτροπής για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Στην οικογένειά του και στους οικείους του εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μου», αναφέρει ο κ. Τασούλας.

Πηγή: tomanifesto.gr

Διαβάστε επίσης

Καραμανλής για πυρκαγιές: Το υπουργείο ξεκινά την άμεση καταγραφή των ζημιών

Στην καταγραφή των ζημιών των πληγέντων από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη θα προχωρήσιε άμεσα το υπουργέιο...

04/08/2021

Στη Βαρυμπόμπη ο πρωθυπουργός – tomanifesto.gr

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μεταβαίνει στο Κινητό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων «Όλυμπος», στη Βαρυμπόμπη. Στο σημείο βρίσκονται...

04/08/2021

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Επικοινωνία Σακελλαροπούλου με Χρυσοχοΐδη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είχε νωρίτερα απόψε η Πρόεδρος της...

04/08/2021