Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης το ζήτημα των καταγγελιών εργαζομένων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης για τη Διευθύντρια

Δυτική Μακεδονία

02/03/2021, 3:42 μμ

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ερχόμενης Πέμπτης αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τις καταγγελίες εργαζομένων στη Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης για εργασιακή κακομεταχείριση (λεκτική και ψυχολογική βία) από την πλευρά της Διευθύντριας κ. Ιωάννας Στεριοπούλου. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Βιβλιοθήκης κ. Βασίλη Παπαποστόλου  το θέμα θα τεθεί στο Δ.Σ. της Πέμπτης όπου και θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετηθούν και οι δύο πλευρές (δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία παρά μόνο αναφορές)

Η σημερινή συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Νίκο Νικολάου και την Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Ελένη Γκατζογιάννη, που βρέθηκαν στη Βιβλιοθήκη, δεν έδωσε και πολλές απαντήσεις για το τι πραγματικά ισχύει καθώς υπάρχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις από τις δύο πλευρές, των εργαζομένων που προχώρησαν στις αναφορές καθώς και της διευθύντριας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

 

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Εκδήλωση ΟΝΝΕΔ Εορδαίας: Η Σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας

Η ΟΝΝΕΔ Εορδαίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: ” Η Σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας”. Πρόκειται για...

12/04/2021

Άνοιξαν τα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα με εξαίρεση την Κοζάνη

Επαναλειτουργούν από σήμερα τα καταστήματα του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, με εξαίρεση την Περιφερειακή Ενότητα...

12/04/2021

Πελώνη: Δεν μπορεί να ανοίξει το λιανεμπόριο στην Κοζάνη

Πελώνη (Κυβερνητική Εκπρόσωπος): Από σήμερα ανοίγει το λιανεμπόριο τόσο στην Αχαΐα με ραντεβού εντός και εκτός...

12/04/2021