Προγραμματικές συμβάσεις για Νότια Κυνουρία και Ξυλόκαστρο προετοιμάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μεγαλόπολη

13/06/2021, 4:06 μμ

Δύο προγραμματικές συμβάσεις προετοιμάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με σχετική εντολή του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Η πρώτη, μεταξύ της Περιφέρειας, του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, της Αναπτυξιακής Πάρνωνα και των πολιτιστικών και αθλητικών φορέων “Αρχείον Τσακωνιάς” και “Climb in Leonidio”, έχει ως στόχο να στηριχθεί, αφ’ ενός το Αρχείον Τσακωνιάς μέσα από δράσεις όπως η ολοκλήρωση της ψηφιοποίησης του αρχείου του καθώς και με τη συνδρομή της Περιφέρειας στις εκδηλώσεις που διοργανώνει, και αφ’ ετέρου το αθλητικό σωματείο που λειτουργεί εξαιρετικά αναδεικνύοντας το πάρκο των αναρριχήσεων.

Η δεύτερη προγραμματική, μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, θα έχει αντικείμενο την βελτίωση της μαρίνας του Ξυλοκάστρου και γενικά των αθλητικών χώρων της περιοχής.

Οπως αναμένεται, οι δύο εν λόγω προγραμματικές συμβάσεις αναμένεται να είναι έτοιμες σε περίπου δύο εβδομάδες.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Διαβάστε επίσης

Επανεκκίνηση Εστίασης: Δυνατότητα υποβολής νέας αίτησης χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις που απορρίφθηκαν

Σύμφωνα με την 3η τροποποίηση της Πρόσκλησης της Δράσης “Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για...

31/07/2021

ΔΕΥΑΒΚ: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για μίσθωση δεξαμενής

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι ενδιαφερόμενοι που είναι ιδιοκτήτες κατάλληλων δεξαμενών, σύμφωνα με τους όρους της σχετικής ανακοίνωσης, να...

31/07/2021

Τι έδειξαν τα rapid test σε Τρίπολη, Λεωνίδιο και Τυρό

Την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκαν 140 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 64 Περιφερειακών...

31/07/2021