Περιμετρικές ζώνες πυρασφάλειας στο Πυρρή Γορτυνίας (pics)

Μεγαλόπολη

03/06/2021, 9:09 πμ

Αγαπητοί συγχωριανοί με πρωτοβουλία μου εγινε η διάνοιξη του περιμετρικού δρόμου απο το σπίτι του Γαλάνη έως την διασταύρωση με τον κάμπο. Ένας δρόμος που πολλά χρονια παρέμενε σχεδόν κλειστός, τωρα ειναι προσβάσιμος και το κυριότερο θα λειτουργήσει ως πυρασφάλεια για το χωριο μας .

Στο προγραμμα μου ειναι να δημιουργηθούν και άλλες περιμετρικές ζώνες πυρασφάλειας. Ωστόσο θελω να σας ενημερώσω οτι σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις όλοι εχουμε υποχρέωση να καθαρίσουμε τόσο τους κήπους , οικόπεδα απο διάφορα ξερόχορτα όσο και κλαριά των δέντρων στους αγροτικούς δρόμους τα οποία εμποδίζουν την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων (πυροσβεστικά οχήματα, φορτηγά, μηχανήματα έργου κλπ)

Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Ηραίας Σταύρο Χριστόπουλο για την αποστολή του μηχανήματος καθώς επίσης τον χειριστή Δημήτρη Καλλιντέρη για την εξαιρετική εργασία του .

Τέλος, με πρωτοβουλία και χορηγία του πολιτιστικού μας συλλόγου εγινε καθαρισμός απο τα χορτάρια (Νεκροταφείο, παιδική χαρά, γήπεδο, πολιτιστικό κέντρο), και τον οποίο ευχαριστώ θερμά. Επίσης ευχαριστω πολυ τον φίλο μου τον φρέντυ που για μια άλλη φορά προσέφερε τις παραπάνω εργασίες.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος Γιάννης Στρίκος
Πυρρή 1-6-21
 

Πηγή: arcadiaportal.gr

Διαβάστε επίσης

Βόρεια Κυνουρία: Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στη Μελιγού

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο...

23/06/2021

Oνομαστή πηγή στην Αλωνίσταινα | Arcadia Portal

Το Κεφαλόβρυσο, ονομαστή πηγή, είναι το αγίασμα του Αγίου Νικολάου που τιμάται στην Αλωνίσταινα. Η φωτογραφία...

23/06/2021

Ο Γιοβάνοβιτς αποφασίζει για Μπουζούκη και ο Αστέρας περιμένει στην γωνία

Ο Γιάννης Μπουζούκης αναμένεται να πάρει την τελευταία του όπως προκύπτει από τα πράσινα ρεπορτάζ ευκαιρία...

22/06/2021