Παράλιο Άστρος: Αθώοι οι υπάλληλοι για την υπόθεση της Γλυφάδας

Μεγαλόπολη

09/04/2021, 12:48 πμ

Την Τρίτη 6 Απριλίου έπεσαν οι τίτλοι τέλους για την υπόθεση που είχε ξεκινήσει από τα μέσα της δεκαετίας του 2000 σχετικά με την παράβαση καθήκοντος από υπαλλήλους για αδικήματα απιστίας και ψευδούς βεβαιωσεως αιγιαλού στην περιοχή της Γλυφάδας.

Μετά από 9 συνεδριάσεις, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ναυπλίου, αθώωσε παμψηφεί τους: Χαρίκλεια Καφαντάρη – Ιωάννου (πρώην Δ/ντρια Κτηματικής Υπηρεσίας Δημοσίου και Πρόεδρο Επιτροπής Καθορισμού Αιγιαλού), Λυμπέρη Κούνα (Μηχανικό και μέλος Επιτροπής Καθορισμού Αιγιαλού ), Δημήτριο Παπαδόπουλο (Μηχανικό, Υπάλληλο Κτηματικής Υπηρεσίας Δημοσίου και μέλος Επιτροπής Καθορισμού Αιγιαλού) και Φώτη Συμεωνίδη (Λιμενάρχη Ναυπλίου και μέλος Επιτροπής Καθορισμού Αιγιαλού), που κατηγορούντο για τα αδικήματα της απιστίας και της ψευδούς βεβαιώσεως σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος της περιουσίας του Δημοσίου.

Τους ανωτέρω κατηγορουμένους υπερασπίστηκαν τη μεν κα Χαρίκλεια Καφαντάρη ο κ. Αντώνιος Μίγας, τον κ. Λυμπέριο Κούνα, ο κ.Δημήτριος Ανάγνου, αμφότεροι μέλοι του Δικ. Συλλόγου Τριπόλεως, τον κ. Παπαδόπουλο οι δικηγόροι Αθηνών και Ναυπλίου,κ. Κλούρας και κ.Ροϊνιώτης και τον κ. Συμεωνίδη άλλος δικηγόρος Ναυπλίου.

Οι ανωτέρω με τους αυτούς δικηγόρους είχαν αθωωθεί από το Τριμελές Πλημ/κείο Τριπόλεως από την κατηγορία της παραβάσεως καθήκοντος για τον καθορισμό της οριογραμμής του αιγιαλού παραλίας και του παλαιού αιγιαλού στη θέση ‘Γλυφάδα” του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας.

Φωτογραφία από το discoverkynouria.gr

Πηγή: arcadiaportal.gr

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Ο ηλιόλουστος Άγιος Ανδρέας | Arcadia Portal

Ο ηλιόλουστος Άγιος Ανδρέας Η φωτογραφία ανήκει στην Κ.Γ. Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στη στήλη...

11/04/2021

Σαν σήμερα – 10 Απριλίου 1821: Η Μάχη της Βλαχοκερασιάς

Από τη νύχτα της 6ης Απριλίου 1821, ο Κολοκοτρώνης βρίσκεται στο Σαπολίβαδο (στο χωριό Πάπαρης έξω...

11/04/2021

Τη γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης Καραϊβάζ ζήτησε ο Μητσοτάκης από τον Χρυσοχοΐδη

Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έχει σοκάρει όλη την κοινωνία. Συνάντησα τον Υπουργό...

10/04/2021