Παράλιο Άστρος: Αθώοι οι υπάλληλοι για την υπόθεση της Γλυφάδας

Μεγαλόπολη

09/04/2021, 12:48 πμ

Την Τρίτη 6 Απριλίου έπεσαν οι τίτλοι τέλους για την υπόθεση που είχε ξεκινήσει από τα μέσα της δεκαετίας του 2000 σχετικά με την παράβαση καθήκοντος από υπαλλήλους για αδικήματα απιστίας και ψευδούς βεβαιωσεως αιγιαλού στην περιοχή της Γλυφάδας.

Μετά από 9 συνεδριάσεις, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ναυπλίου, αθώωσε παμψηφεί τους: Χαρίκλεια Καφαντάρη – Ιωάννου (πρώην Δ/ντρια Κτηματικής Υπηρεσίας Δημοσίου και Πρόεδρο Επιτροπής Καθορισμού Αιγιαλού), Λυμπέρη Κούνα (Μηχανικό και μέλος Επιτροπής Καθορισμού Αιγιαλού ), Δημήτριο Παπαδόπουλο (Μηχανικό, Υπάλληλο Κτηματικής Υπηρεσίας Δημοσίου και μέλος Επιτροπής Καθορισμού Αιγιαλού) και Φώτη Συμεωνίδη (Λιμενάρχη Ναυπλίου και μέλος Επιτροπής Καθορισμού Αιγιαλού), που κατηγορούντο για τα αδικήματα της απιστίας και της ψευδούς βεβαιώσεως σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος της περιουσίας του Δημοσίου.

Τους ανωτέρω κατηγορουμένους υπερασπίστηκαν τη μεν κα Χαρίκλεια Καφαντάρη ο κ. Αντώνιος Μίγας, τον κ. Λυμπέριο Κούνα, ο κ.Δημήτριος Ανάγνου, αμφότεροι μέλοι του Δικ. Συλλόγου Τριπόλεως, τον κ. Παπαδόπουλο οι δικηγόροι Αθηνών και Ναυπλίου,κ. Κλούρας και κ.Ροϊνιώτης και τον κ. Συμεωνίδη άλλος δικηγόρος Ναυπλίου.

Οι ανωτέρω με τους αυτούς δικηγόρους είχαν αθωωθεί από το Τριμελές Πλημ/κείο Τριπόλεως από την κατηγορία της παραβάσεως καθήκοντος για τον καθορισμό της οριογραμμής του αιγιαλού παραλίας και του παλαιού αιγιαλού στη θέση ‘Γλυφάδα” του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας.

Φωτογραφία από το discoverkynouria.gr

Πηγή: arcadiaportal.gr

Διαβάστε επίσης

Συντριβή αεροσκάφους στην Ηλεία – Δύο νεκροί

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος των δύο ανδρών που επέβαιναν σε μονοκινητήριο αεροσκάφος, το οποίο...

21/06/2021

Η ανακοίνωση του Δήμου Τρίπολης για την εκδήλωση που αναβλήθηκε και δεν ενημερώθηκε ο κόσμος

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει έκτακτες διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων με τίτλο “Ο Κήπος του Ποιητή,...

21/06/2021

Εσπερινός Αγίας Τριάδος στην Τρίπολη (pics)

Ὁ Κοιμητηριακός Ἱερός Ναός Ἁγίας Τριάδος Τριπόλεως, πανηγυρίζει με κάθε μεγαλοπρέπεια παρά τίς δύσκολες μέρες πού...

21/06/2021