Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας – Δήμος Κοζάνης | Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου | 3 ακαδημαϊκοί συνομιλούν

Δυτική Μακεδονία

14/05/2021, 9:24 μμ

Ο Δήμος Κοζάνης και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν ως ελάχιστο φόρο τιμής και μνήμης μια σειρά διαδικτυακών εκδηλώσεων, διάρκειας τεσσάρων ημερών, με τίτλο «Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου | Ημέρες Μνήμης». 

Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Μαΐου και ώρα 17:30, η διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο : «3 Ακαδημαϊκοί Συνομιλούν».

Οι Κωνσταντίνος Φωτιάδης, Θεόδωρος Κωνσταντινίδης και Ευστάθιος Πελαγίδης συνομιλούν, έχοντας ως κεντρικό άξονα την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε Facebook (https://www.facebook.com/uowm.gr/live_videos/) και YouTube (https://youtu.be/4b5XFbBmlAg) καθώς και από την υπηρεσία Δίαυλος (https://diavlos.grnet.gr/event/e1957) θα αναμεταδοθεί από το κανάλι Facebook του Δήμου Κοζάνης. 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής Πολιτισμού Π.Δ.Μ.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, πατήστε εδώ.

Διαβάστε επίσης

Startups: Στο μικροσκόπιο η Δυτική Μακεδονία

Την καθιέρωση τοπικών κινήτρων για την περαιτέρω αποκέντρωση του οικοσυστήματος και την τόνωση της επιχειρηματικότητα στην...

18/06/2021

Κοζάνη: Τι έδειξαν τα rapid tests στην κεντρική πλατεία

Σε τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων (rapidtests) για την covid19 υποβλήθηκαν  55 πολίτες, την Τετάρτη 15 Ιουνίου...

16/06/2021

Τζηκαλάγιας για Υφυπουργό Γιώργο Αμυρά: Δίνει λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα

Συνάντηση είχα με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Γιώργο Αμυρά για δύο τομείς θεμάτων: 1)δυσλειτουργία- αδυναμίες...

16/06/2021