Παναγιωτόπουλος “λοκάρει” τα ψέματα Βελόπουλου

Πολιτική

30/03/2021, 1:43 πμ

Με αφορμή ανακοίνωση της «Ελληνικής Λύσης» σχετικώς με εικασίες ότι τουρκικές εταιρείες συμμετέχουν στις προμήθειες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης διαψεύδει κατηγορηματικώς τα περί δήθεν επιβεβαιώσεως  «διά στόματος του Υπουργού» ισχυρισμών που διατυπώθηκαν από τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Κυριάκο Βελόπουλο.

Όπως υπογραμμίστηκε με κάθε τρόπο στην επίσημη διαδικασία του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, «σε κάθε περίπτωση, δεν έχουν διαπιστωθεί προμήθειες υλικών Τουρκικής προελεύσεως για τον εφοδιασμό και την κάλυψη αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων».

Ερωτηθείς για το θέμα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος σχολίασε: «Είναι όμως κακό… Να μην καταλαβαίνεις αυτό που διαβάζεις και να το διαστρεβλώνεις κατά τρόπο ανεξήγητο και κακόπιστο».

Πηγή: tomanifesto.gr

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης για European Super League: Είναι λάθος, οι φίλαθλοι δεν θα το αποδεχτούν

“Λάθος” χαρακτήρισε τη συγκρότηση μιας κλειστής λίγκας για πλούσιες ευρωπαϊκές ομάδες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας ...

20/04/2021

Διοργάνωση θεματικών εργαστηρίων Επιχειρηματικής Ανακάλυψης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Η καινοτομία αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους πιο κρίσιμους παράγοντες για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης, ιδιαίτερα...

20/04/2021