Όλα δείχνουν συνέχεια στην μία κατηγορία με τους δύο ομίλους στο τοπικό της Αρκαδίας

Μεγαλόπολη

21/07/2021, 1:08 πμ

Οι προετοιμασίες και το πλάνο για την νέα αγωνιστική χρονιά έχει ξεκινήσει και ευχή όλων είναι τα πράγματα με την πανδημία να εξελιχθούν σωστά και να έχουμε ξανά σέντρα στο τοπικό πρωτάθλημα του νομού μας και χωρίς να έχουμε κάποια διακοπή.

Η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Αρκαδίας είναι σε επαφή με σωματεία και ασφαλώς την ΕΠΟ και παρακολουθεί στενά όλες τις εξελίξεις με προφανή σκοπό το καλό του Αρκαδικού ποδοσφαίρου σε μια τόσο δύσκολη και ιδιαίτερη χρονική περίοδο αναφορικά μς τις επιπτώσεις από τον Covid-19 σε όλα τα επίπεδα.

Στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας πριν από μερικές μέρες η πρόθεση τόσο της νέας διοίκησης όσο και των περισσότερων σωματείων ήταν να επανέλθει το μοντέλο των δύο κατηγοριών ωστόσο τα πράγματα φαίνεται να οδεύουν εντελώς διαφορετικά βάζοντας νέα δεδομένα στο τραπέζι.

Ως γνωστών ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου ανακοίνωσε πως δεν θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα ενώ προς την ίδια κατεύθυνση φαίνεται πως θα κινηθούν τουλάχιχτον ακόα δύο σωματεία καθώς συμφωνα με πληροφορίες ένα από τον περσινό πρώτο όμιλο και ένα από τον δεύτερο μοιάζει να μην είναι σε θέση να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο τοπικό πρωτάθλημα.

Έτσι λοιπόν όλα δείχνουν πως μπαίνουμε και πάλι σε διαδικασία του plan b με την διεξαγωγή μιας κατηγορίας σε δύο ομίλους όπως δηλαδή έγινε και πέρσι στο πρωτάθλημα που ξεκίνησε και δεν ολοκληρώθηκε σε μια συνέχεια του ποδοσφαιρικού μοντέλου των ειδικών συνθηκών όπου έχουμε περιέλθει.

Σαφώς αυτό δεν αποτελεί κάτι σίγουρο όμως όπως έχουν τα δεδομένα και όπως έχει η όλη κατάσταση μοιάζει αυτή την χρονική περίοδο η λύση της μίας κατηγορίας με δύο ομίλους να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Οριστικές εξελίξεις αναμένεται να έχουε το επόμεδο διάστημα όπου και θα γνωτοποιηθούν οι προθέσεις της ΕΠΣ Αρκαδίας για το πως δηλαδή θα πραγματοποιηθεί το τοπικό πρωτάθλημα του νομού μας την καινούρια ποδοσφαιρική περίοδο.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Διαβάστε επίσης

Νικήτας Σταματελόπουλος ή Νικηταράς | Arcadia Portal

Από τις ηρωικότερες και αγνότερες μορφές του ‘21, γιος του αγωνιστή Σταματέλου, εγκατεστημένου στο Τουρκολέκα Λεονταρίου...

01/08/2021

Αρκαδία: Κατά παρέκκλιση λειτουργία Νηπιαγωγείων λόγω της δυσκολίας μετακίνησης των νηπίων

Κατά παρέκκλιση λειτουργία Νηπιαγωγείων της ΠΕ Αρκαδίας για το σχολικό έτος 2021-2022. Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας...

01/08/2021

Επανεκκίνηση Εστίασης: Δυνατότητα υποβολής νέας αίτησης χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις που απορρίφθηκαν

Σύμφωνα με την 3η τροποποίηση της Πρόσκλησης της Δράσης “Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για...

31/07/2021