Οι νέοι, τα ταλέντα και η μικρή οθόνη

Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ

11/05/2021, 8:24 πμ

Αποτελεί γεγονός ότι οι νέοι έχουν απομακρυνθεί από τη μικρή οθόνη. Προτιμούν να ενημερώνονται από τα social media, από τις νεανικές πλατφόρμες ενημέρωσης και από δικά τους στενά groups. Στον αντίποδα, τα περισσότερα από τα μεγάλα κανάλια κάνουν μία προσπάθεια να αυξήσουν τη δυναμική τους στην δύσκολη ηλικιακή ομάδα 18-24 και 25-34. Σε αυτήν τους την προσπάθεια, έχουν βάλει μπροστά νέα πρόσωπα, κυρίως γυναίκες, με φρέσκες ιδέες και νεανικό λόγο. Η στήλη σήμερα θα αναφερθεί σε 3 πρόσωπα.

Η Σάρα, η Ευλαμπία και η Γωγώ

-Το metalignitiki.gr, λόγω του χαρακτήρα του, τρέφει μία ιδιαίτερη συμπάθεια στα πρόσωπα που ασχολούνται με την οικολογία. Το Μεγάλο Κανάλι έχει μπει δυνατά στο χώρο της ενέργειας και της βιώσιμης ανάπτυξης μέσω του ενημερωτικού τομέα του. Εκεί βρίσκεται η πολλά υποσχόμενη Σάρα Σιαμπλή. Αμέσως μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:50, η Σάρα Σιαμπλή πραγματοποιεί μία αναλυτική παρουσίαση των σημαντικότερων θεμάτων από την Ελλάδα και τον κόσμο για το περιβάλλον και την προστασία του. Η στήλη εύχεται καλή επιτυχία στα ECO Γεγονότα.

Ευλαμπία Ρέβη είναι ένα άλλο φρέσκο και πολλά υποσχόμενο της εγχώριας μικρής οθόνης. Ο καθαρός και σύγχρονος λόγος της είναι σίγουρα σημεία που ξεχωρίζουν και δύναται να βελτιώσουν τα νούμερα του καναλιού. Ας μην γελιόμαστε, οι νέοι έχουν κουραστεί από τον ξύλινο λόγω και αναζητούν πρόσωπα που εκπέμπουν ζεστασιά και ειλικρίνεια. Συναντάμε την Ευλαμπία Ρέβη στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Γωγώ Καλύβα, δημοσιογράφος οικονομικού ρεπορτάζ στο MEGA, φαίνεται ότι έχει μπεί πολύ δυναμικά στο χώρο της μικρής οθόνης. Μπορεί να είναι από τις πιο νέες ρεπόρτερ της ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο αυτό φαίνεται να μην έχει σταθεί εμπόδιο στα ήδη μεγάλα βήματα που έχει κάνει. Έτσι είναι. Το ταλέντο δεν κρύβεται.

-Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ

Διαβάστε επίσης

Το CVC αγοράζει Ελλάδα, μία άδεια στη Βουλγαρία με 150.000 ευρώ και κάτι Δήμαρχοι της περιοχής που θέλουν «να μπουν» στα σκουπίδια

-Το αμερικανικό fund CVC μέχρι στιγμής έχει εξαγοράσει στην Ελλάδα την Εθνική Ασφαλιστική, την Vivartia (ΔΕΛΤΑ,...

15/06/2021

Μία φωτογραφική διάταξη για διαγραφή χρεών ποδοσφαιρικής ομάδας, ο άμεσος ανασχηματισμός και ένας καναλάρχης που θα εκδώσει εφημερίδα

-Μαθαίνω ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είναι ιδιαίτερα αγαπητός πέριξ της Νέας Σμύρνης, κάτω στο...

08/06/2021

Η Δόμνα που χωρίζει (ξανά) και η «βόμβα» Τζαβάρα

-Θα θυμάστε ότι πρώτο το metalignitiki.gr σας ενημέρωσε για τον πολυσυζητημένο -πλέον- χωρισμό του ζεύγους Πατούλη....

21/05/2021