Οι ανοησίες για Άδωνι, που θα «κατέβουν» Χρυσοχοΐδης-Γεραπετρίτης και το σενάριο για κάλπες

Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ

17/05/2021, 3:15 μμ

Καλή εβδομάδα,

-Πολλά γράφτηκαν για τον δήθεν εκνευρισμό Μητσοτάκη από τα περί Καρανίκα σχόλια του Αδώνιδος. Όχι μόνο δεν εκνευρίστηκε ο πρόεδρος Κυριάκος, αλλά γνώριζε και για τις κινήσεις του Υπουργού του. Δεν ξέρω αν οι φίλοι, που βγάζουν χολή, έχουν πάρει χαμπάρι πόσο ζεστό χρήμα μοιράζει ο Γεωργιάδης. Τα υπόλοιπα είναι για μικρά παιδιά.

-Πριν κάποιες ημέρες ο Υπουργός Χρυσοχοΐδης πήρε το πράσινο φως για να είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές, όταν αυτές γίνουν. Η εκλογική περιφέρεια που θα πολιτευτεί ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ Υπουργός είναι ο Δυτικός Τομέας της Αθήνας. Μαζί με Βαρβιτσιώτη και Γιάννη Λοβέρδο. Επίσης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης θα συμπεριληφθεί εκ νέου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, σε εκλόγιμη θέση. Τα σενάρια για την Α’ Πειραιώς καίγονται.

-Είδαμε διάφορες διαρροές και αυτήν την εβδομάδα σχετικά με καλοκαιρινές κάλπες. Όχι σε σοβαρά μέσα αλλά στα άλλα, «τα παραπονεμένα». Κάλπες δεν θα στηθούν, τουλάχιστον σύντομα. Ανασχηματισμός, όμως, θα γίνει. Κρατήστε την ημερομηνία της 7ης Ιουλίου. Αν και το πιθανότερο σενάριο, από όσα μαθαίνω, είναι ο Σεπτέμβρης.

-Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ

Διαβάστε επίσης

Ο Αντιπεριφερειάρχης που έχει πρόβλημα, τα ξεχωριστά γενέθλια του Ρέμου και ένας (ακόμη) πόλεμος γιγάντων στα media

–Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο Αντώνης Ρέμος βρίσκεται στη Μύκονο με την οικογένεια του για να...

22/06/2021

Το CVC αγοράζει Ελλάδα, μία άδεια στη Βουλγαρία με 150.000 ευρώ και κάτι Δήμαρχοι της περιοχής που θέλουν «να μπουν» στα σκουπίδια

-Το αμερικανικό fund CVC μέχρι στιγμής έχει εξαγοράσει στην Ελλάδα την Εθνική Ασφαλιστική, την Vivartia (ΔΕΛΤΑ,...

15/06/2021

Μία φωτογραφική διάταξη για διαγραφή χρεών ποδοσφαιρικής ομάδας, ο άμεσος ανασχηματισμός και ένας καναλάρχης που θα εκδώσει εφημερίδα

-Μαθαίνω ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είναι ιδιαίτερα αγαπητός πέριξ της Νέας Σμύρνης, κάτω στο...

08/06/2021