Οι αυτοδιοικητικοί που μαζεύουν τα μπογαλάκια τους και το Πάσχα στο Χωριό

Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ

20/04/2021, 5:43 μμ

-Από ότι καταλαβαίνετε δεν έχει ούτε φέτος Πάσχα στο Χωριό. Λίγο τα κορωνοπάρτυ, λίγο οι 14 μήνες καραντίνα, λίγο η γκρίνια γιατί οι τσέπες είναι άδειες, ήρθε και το απαγορευτικό από τους λοιμωξιολόγους για το Πάσχα στο χωριό και έδεσε το γλυκό. Υπάρχει μια αναστάτωση πάντως στην κοινωνία και αυτό είναι εμφανές. Οι μόνοι που χαίρονται από την αναστάτωση πάντως είναι οι Συριζαίοι.

-Ή μπορεί και να μην χαίρονται. Χθες η αγαπητή Νίκη Λυμπεράκη παρουσίασε την μηνιαία δημοσκόπηση της Alco για το OPEN (του Σαββίδη) και τα αποτελέσματα δεν ήταν τα προσδοκώμενα για τους OPENίτες (του Σαββίδη). Η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ επί των εγκύρων είναι στο 13,6%. Η γκρίνια που λέγαμε προηγουμένως αποτυπώνεται και δημοσκοπικά αλλά όπως όλα δείχνουν δεν αγγίζει την κυριαρχία Μητσοτάκη. Το κακό είναι ότι κάτι τέτοια βλέπουν οι ρομαντικοί και ξορκίζουν τις εκλογές.

Ζυγώνει ο Σεπτέμβρης και μαθαίνω ότι οι αυτοδιοικητικοί έχουν προσεγγίσει ήδη Μαλούτα και Κασαπίδη. Μαθαίνω ότι στον Δήμο δεν θα δούμε πολλές αλλαγές αλλά στην Περιφέρεια έχουν παρθεί αποφάσεις. Δύο γίγαντες Αντιπεριφερειάρχες θα επιστρέψουν στα γνώριμα για αυτούς λημέρια. Στον πολιτικό πάτο.

-Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ

Διαβάστε επίσης

Οι νέοι, τα ταλέντα και η μικρή οθόνη

Αποτελεί γεγονός ότι οι νέοι έχουν απομακρυνθεί από τη μικρή οθόνη. Προτιμούν να ενημερώνονται από τα...

11/05/2021

Η εγκυμοσύνη της Όλγας και οι συμβάσεις για τα Σκόπια

–Πάλι πρώτοι μάθατε από την στήλη για την εγκυμοσύνη της βουλευτού Όλγας Κεφαλογιάννη. Έσκασε χθες σαν...

10/05/2021

Τι αλλάζει στις 15 Μαΐου, ο ανασχηματισμός και οι δουλειές με τα σκουπίδια

-Επειδή παραπονέθηκαν πολλοί στην στήλη ότι κρατάμε «κρυφές» τις εξελίξεις στην εστίαση, έχουμε και λέμε. Την...

07/05/2021