Οι 800 τεμπέληδες, η κενή Γενική Γραμματεία στο Ναυτιλίας και κάτι τύποι που ασχολούνται με σκουπίδια

Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ

28/04/2021, 9:09 πμ

Ο Εργολάβος είχε πει πως θα κρατήσει τα προσχήματα και Μεγάλη Εβδομάδα θα κρατήσει το στόμα του κλειστό. Τα γεγονότα όμως τρέχουν οπότε να με συγχωρείτε.

-Διάβασα ότι ο Πρόεδρος ο Αλέξης ο Τσίπρας  μίλησε χθες σε 800 συνδικαλιστές για τα εργασιακά. Αυθόρμητα μου βγαίνει να αντικαταστήσω το «συνδικαλιστές» με το «κηφήνες». Είναι τεράστια ειρωνία και υποκρισία να μιλούν για εργασία και 8ωρο (κανονικό κι όχι στα χαρτιά) αυτοί που πατάνε στη δουλειά τους κάθε 30 του Φλεβάρη. Τα άλλα τα κόκκινα, τα ριζοσπαστικά, τα εμμετικά, τα Φωτοπουλικά, ο κόσμος τα βλέπει και του έρχεται αναγούλα. Η Ελλάδα του 2021 δεν μπορεί να έχει σχέση με την Ελλάδα του 1980.

-Θα είδατε ότι η Χριστιάνα η Καλογήρου -ναι αυτή που έχασε από τον Μουτζούρη στο Βόρειο Αιγαίο και μετά διορίστηκε ΓΓ στο Ναυτιλίας- ανέλαβε Γενική Γραμματεάς Αγροτικής Ανάπτυξης. Η Γενική Γραμματεία στο Ναυτιλίας, λοιπόν, είναι ακέφαλη και επειδή έρχεται και καλοκαίρι πρέπει η θέση να καλυφθεί άμεσα. Μαθαίνω ότι υπάρχουν πολλές εισηγήσεις για να πάρει το χαρτοφυλάκιο ο διευθυντής του Υπουργού Πλακιωτάκη. Τους φίλους με τα καράβια, τους ρώτησε κανείς;

-Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τελευταία λίγο έξω από την Κοζάνη από κάτι τύπους που προσπαθούν να χρυσώσουν κάνοντας μπίζνες με σκουπίδια. Κανονικά σκουπίδια. Επειδή ως γνωστόν τα σκουπίδια μυρίζουν, υπάρχει κανένας από την Ειδική Γραμματεία στο Ενέργειας να ελέγξει την κατάσταση; Ή θα ζήσουμε κανέναν δεύτερο ΕΟΑΝ; Λέω εγώ τώρα.

Καλή Ανάσταση!

-Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ

Διαβάστε επίσης

Οι νέοι, τα ταλέντα και η μικρή οθόνη

Αποτελεί γεγονός ότι οι νέοι έχουν απομακρυνθεί από τη μικρή οθόνη. Προτιμούν να ενημερώνονται από τα...

11/05/2021

Η εγκυμοσύνη της Όλγας και οι συμβάσεις για τα Σκόπια

–Πάλι πρώτοι μάθατε από την στήλη για την εγκυμοσύνη της βουλευτού Όλγας Κεφαλογιάννη. Έσκασε χθες σαν...

10/05/2021

Τι αλλάζει στις 15 Μαΐου, ο ανασχηματισμός και οι δουλειές με τα σκουπίδια

-Επειδή παραπονέθηκαν πολλοί στην στήλη ότι κρατάμε «κρυφές» τις εξελίξεις στην εστίαση, έχουμε και λέμε. Την...

07/05/2021