Οι 2 αποκλειστικές ειδήσεις του metalignitiki.gr για τις παραιτήσεις Γενικών Γραμματέων και όλα όσα έρχονται

Απόψεις, Πολιτική

22/04/2021, 11:00 πμ

Πολλοί κακόβουλοι ισχυρίστηκαν ότι το metalignitiki.gr έκανε πλάκα όταν έγραφε για την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Μεταφορών στις 11 Μαρτίου 2021. 24 ώρες μετά ανακοινώθηκε επίσημα η παραίτηση του. Στην ίδια λογική, κάποιοι θεωρούσαν αστείο όταν γράψαμε πρώτοι για τον αντικαταστάτη του ίδιου ΓΓ. Λίγα εικοσιτετράωρα μετά επιβεβαιώθηκε το όνομα που είχαμε γράψει πρώτοι.

Όταν γράψαμε πρώτοι για την επόμενη παραίτηση Γενικού Γραμματέα, κάποιοι νόμιζαν ότι η προηγούμενη πρόβλεψη μας ήταν τύχη. Άλλοι ότι ρίχναμε άδεια να πιάσουμε γεμάτα. Χθες επιβεβαιώθηκαν όσα γράφαμε και για την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης.

Προφανώς κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν το γεγονός ότι ένα περιφερειακό ειδησεογραφικό site γράφει πρώτο το ρεπορτάζ, πριν τα αθηναϊκά μέσα. Δεν πειράζει, θα το χωνέψουν.

Ευχαριστούμε τους 25.000 μοναδικούς αναγνώστες μας που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους κάθε μήνα. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς είναι να τους παρέχουμε έγκυρο ρεπορτάζ. 

Η συντακτική ομάδα του metalignitiki.gr 

Διαβάστε επίσης

Επισκέφθηκε τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Σε μια συμβολική κίνηση η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε στο Διδυμότειχο τους γονείς της...

16/05/2021

Αιχμές Αβραμόπουλου προς ΕΕ για τη στάση της στο μεταναστευτικό

Συνέντευξη με θέμα τις εξελίξεις στο προσφυγικό και στο μεταναστευτικό παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα «La Stampa»...

16/05/2021

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών-MRB: Έλληνες και Τούρκοι επιθυμούν ειρηνική διευθέτηση των διαφορών

Η μεγάλη πλειοψηφία Ελλήνων και Τούρκων επιθυμεί την ειρηνική διευθέτηση των διαφορών των δύο λαών, οι...

15/05/2021