Ο Γιοβάνοβιτς αποφασίζει για Μπουζούκη και ο Αστέρας περιμένει στην γωνία

Μεγαλόπολη

22/06/2021, 10:47 μμ

Ο Γιάννης Μπουζούκης αναμένεται να πάρει την τελευταία του όπως προκύπτει από τα πράσινα ρεπορτάζ ευκαιρία του στον Παναθηναϊκό κατά την διάρκεια της  προετοιμασίας με τον Ιβάν Γιοβάνονιτς να είναι αυτός που θα κρίνει και θα αποφασίσει την για το μέλλον του νεαρού άσου.

Ο Αστέρας Τρίπολης σύμφωνα με πληροφορίες παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του Γιάννη Μπουζούκη έχοντας τον στην μεταγραφική του λίστα και ανάλογα με τις προθέσεις του Σέρβου τεχνικού του τριφυλλιού θα φανεί αν θα κινηθεί η όχι για την απόκτηση του.

Αν οι πράσινοι αποφασίσουν να κόψουν τον Γιάννη Μπουζούκη τότε ο Αστέρας Τρίπολης θα προσπαθήσει να τον κάνει δικό του καθώς μιας και υπάχρει ιδιαίτερα θετική άποψη στους ανθρώπους της αρκαδικής ομάδας για τον 23χρονό μέσο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Γιάννη Μπουζούκη ήθελε να φέρει στην Τρίπολη ο Σάββας Παντελίδης πριν από τρία χρόνια με νεαρό να μένει στον Παναθηναϊκό έπειτα από εισήγηση του Γιώργου Δώνη.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Διαβάστε επίσης

Επανεκκίνηση Εστίασης: Δυνατότητα υποβολής νέας αίτησης χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις που απορρίφθηκαν

Σύμφωνα με την 3η τροποποίηση της Πρόσκλησης της Δράσης “Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για...

31/07/2021

ΔΕΥΑΒΚ: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για μίσθωση δεξαμενής

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι ενδιαφερόμενοι που είναι ιδιοκτήτες κατάλληλων δεξαμενών, σύμφωνα με τους όρους της σχετικής ανακοίνωσης, να...

31/07/2021

Τι έδειξαν τα rapid test σε Τρίπολη, Λεωνίδιο και Τυρό

Την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκαν 140 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 64 Περιφερειακών...

31/07/2021