Ο Δήμος Φλώρινας συμμετείχε στο 1ο διαδικτυακό σεμινάριο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την κατάθλιψη

Δυτική Μακεδονία

17/03/2021, 11:31 πμ

Ο Δήμος Φλώρινας, ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, και με τη δομή του ΚΕΠ Υγείας που διαθέτει, συμμετείχε την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 στο 1ο διαδικτυακό σεμινάριο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την κατάθλιψη, με θέμα «Ενημέρωση/Ψυχο-εκπαίδευση για την κατάθλιψη».

Στο διαδικτυακό σεμινάριο, εκ μέρους του Δήμου Φλώρινας χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος κ. Βασίλειος Γιαννάκης, με κεντρική ομιλήτρια για θέματα κατάθλιψης την ψυχολόγο κα Σμαράγδα Χρηστάκη και τη συμμετοχή πλήθους πολιτών από αρκετούς Δήμους της χώρας.

Τα συμπεράσματα του σεμιναρίου αποδείχτηκαν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και χρήσιμα, με τους συμμετέχοντες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τρίτη 23 Μαρτίου και ώρα 12:30μ.μ. για το 2ο μέρος του σεμιναρίου.

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Διοργάνωση θεματικών εργαστηρίων Επιχειρηματικής Ανακάλυψης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Η καινοτομία αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους πιο κρίσιμους παράγοντες για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης, ιδιαίτερα...

20/04/2021

Επίκαιρη ερώτηση Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην Βουλή για τις ελληνοποιήσεις και τη νοθεία του μελιού

Ένας από τους πλέον αναπτυσσόμενους κλάδους της αγροτικής παραγωγής της χώρας μας, η μελισσοκομία, πλήττεται από...

19/04/2021

Κοινή δήλωση της Τομεάρχη Εργασίας και της Αναπλ. Τομεάρχη για την Κοινωνική Αλληλεγγύη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και Θεανώς Φωτίου

Σήμερα μετακινούνται αιφνιδιαστικά δύο εκ των συνδικαλιστών των ΕΑΣ – από τις εγκαταστάσεις της ΠΥΡΚΑΛ στον...

19/04/2021