Ο Δήμος Εορδαίας στο πλευρό των σεισμοπαθών της Θεσσαλία

Δυτική Μακεδονία

17/03/2021, 11:29 πμ

Την έμπρακτη συμπαράσταση τους προς τους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας απέδειξαν ο Δήμος Εορδαίας και οι πολίτες του,με την αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε Ελασσόνα και Τύρναβο. Πιο συγκεκριμένα, κατόπιν πρωτοβουλίας του Τοπικού Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης “Εορδαία Εμείς” και με την αρωγή όλων των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Εορδαίας, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε μία προσπάθεια στήριξης και συμπαράστασης των συνανθρώπων μας στην Θεσσαλία, που δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται από τον Εγκέλαδο.

Τα παραπάνω είδη μεταφέρθηκαν χθες το πρωί από αντιπροσωπεία του Δήμου Εορδαίας, με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλα Σεβαστού και τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Καθαριότητας & Πρασίνου Χρήστο Κεσκερίδη και παραδόθηκαν στους αρμόδιους των Δήμων Ελασσόνας και Τυρνάβου. Τους αντιδημάρχους συνόδευαν η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής, Πολιτικής, Πολιτιστικής Ανάπτυξης και Παιδείας Αναστασία Πράπα και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βλάστης Ιωάννης Τζιούμαρης.

Οι αντιδήμαρχοι εξέφρασαν, προς τους πληγέντες από τους σεισμούς κατοίκους της Θεσσαλίας, τόσο τη δική τους συμπαράσταση όσο και του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, καθώς και όλων των συνδημοτών μας, ενώ κατά τη διάρκεια της παράδοσης ενημερώθηκαν για την κατάσταση που διαμόρφωσε η σεισμική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή, όπως και για τις προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών που καταβάλλονται από όλες τις αρμόδιες αρχές.

Τέλος η επικεφαλής του Τοπικού Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης “Εορδαία Εμείς” και Αντιδήμαρχος Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλα Σεβαστού εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, τους πολιτιστικούς συλλόγουςΕορδαίας, τους Προέδρους των Κοινοτήτων του δήμου μας, όλους τους εθελοντές πολίτες και κυρίως όλη την σχολική κοινότητα, που με την ευαισθητοποίησή τους έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης, αισιοδοξίας και αγάπης.

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: Έστω click away αλλιώς παραιτηθείτε όλοι!

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «Τόσο καιρό ζητάμε επίμονα να κλείσουν όλα στη περιοχή μας, να γίνει ένα...

09/04/2021

10 προσλήψεις στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου για κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών με προκήρυξη του ΑΣΕΠ

Ανακοίνωση της ΔΕΗ για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10)...

09/04/2021

Αντιπεριφέρεια Αγροτικής Ανάπτυξης: Στήριξη για άμεση δράση του ΕΛΓΑ για τους ροδακινοπαραγωγούς

Άμεση είναι η αντίδραση της Περιφερειακής αρχής Δυτικής Μακεδονίας για τις ζημίες από την επέλαση του...

09/04/2021