Ο Αντιπεριφερειάρχης που έχει πρόβλημα, τα ξεχωριστά γενέθλια του Ρέμου και ένας (ακόμη) πόλεμος γιγάντων στα media

Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ

22/06/2021, 7:30 πμ

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο Αντώνης Ρέμος βρίσκεται στη Μύκονο με την οικογένεια του για να γιορτάσει τα γενέθλια του. Φέτος πολλοί φίλοι και fanboys του γνωστού τραγουδιστή ρωτούσαν στα γνωστά εστιατόρια και παραλίες της Μύκονου «μα δεν θα έρθει ο Αντώνης, τι έγινε»; Τίποτα δεν έγινε. Ο γνωστός τραγουδιστής απλώς αποφάσισε να δουλέψει στα φετινά γενέθλια του. Οι πληροφορίες μου λένε ότι τραγούδησε κάπου στη Λεμεσό της Κύπρου, στο ιδιωτικό πάρτυ της βάφτισης του παιδιού του γνωστού επιχειρηματία Κώστα Κλεάνθους και της συντρόφου του Σουζάνας Πασεινίδου.

-Μαθαίνω από έγκυρη πηγή ότι φουντώνουν οι φήμες γύρω από έναν πόλεμο στα αυτοκινητο-media, τα γνωστά ενημερωτικά sites με βασική θεματολογία το αυτοκίνητο και την μηχανή. Το newsauto.gr θα το γνωρίζετε όλοι. Αυτό που ακόμα ίσως να μην γνωρίζετε είναι το carandmotor.gr που έφτιαξε ο Χρήστος Ράπτης (iefimerida.gr, economistas κλπ). Μαθαίνω από την ίδια πηγή ότι ετοιμάζεται ένα αντίστοιχο site από τον όμιλο των Παραπολιτικών (parapolitika.gr, powergame.gr, media.gr κλπ). Κι όπως καταλαβαίνετε, όταν πρέπει να μοιραστεί η διαφημιστική πίτα σε περισσότερους, τότε αρχίζουν οι μάχες. Ίδωμεν.

-Πρόσφατα κυκλοφόρησαν στον Τύπο τα δεδομένα από τις start-ups ανά την Ελλάδα και ειδικότερα ανά τις Περιφέρειες. Τα στοιχεία παρέχει το Elevate Greece, που υπάγεται στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Τα ποσοστά της Δυτικής Μακεδονίας; Είναι πραγματικά θλιβερά (0%). Μαθαίνω ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει φτάσει από την πρώτη στιγμή στο Μέγαρο Μαξίμου και έχει απασχολήσει -αρνητικά- πολλούς. Θέλω να πιστεύω ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει φτάσει και στον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη, ο οποίος θα δράσει άμεσα και θα αποπέμψει μέχρι τον Σεπτέμβριο τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη. Δείτε την φωτογραφία παρακάτω με τα θλιβερά ποσοστά της Δυτικής Μακεδονίας:

Διαβάστε επίσης

Το CVC αγοράζει Ελλάδα, μία άδεια στη Βουλγαρία με 150.000 ευρώ και κάτι Δήμαρχοι της περιοχής που θέλουν «να μπουν» στα σκουπίδια

-Το αμερικανικό fund CVC μέχρι στιγμής έχει εξαγοράσει στην Ελλάδα την Εθνική Ασφαλιστική, την Vivartia (ΔΕΛΤΑ,...

15/06/2021

Μία φωτογραφική διάταξη για διαγραφή χρεών ποδοσφαιρικής ομάδας, ο άμεσος ανασχηματισμός και ένας καναλάρχης που θα εκδώσει εφημερίδα

-Μαθαίνω ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είναι ιδιαίτερα αγαπητός πέριξ της Νέας Σμύρνης, κάτω στο...

08/06/2021

Η Δόμνα που χωρίζει (ξανά) και η «βόμβα» Τζαβάρα

-Θα θυμάστε ότι πρώτο το metalignitiki.gr σας ενημέρωσε για τον πολυσυζητημένο -πλέον- χωρισμό του ζεύγους Πατούλη....

21/05/2021