Νέος ξενοδοχειακός εξοπλισμός για το Μποδοσάκειο

Δυτική Μακεδονία

25/05/2021, 1:16 πμ

Σήμερα παραλάβαμε το μεγαλύτερο μέρος του νέου ξενοδοχειακού εξοπλισμού για το νοσοκομείο μας. Η διαδικασία τοποθέτησης , ξεκίνησε άμεσα από  την τεχνική υπηρεσία.

Η αντικατάσταση στους χώρους υποδοχής των ασθενών στα Εξωτερικά Ιατρεία, στο ΤΕΠ, στα τμήματα  και στους κοινόχρηστους χώρους κρίθηκε αναγκαία διότι το μεγαλύτερο μέρος  ήταν  σε χρήση από το 1993.

Στη προσπάθεια μας αυτή η οποία ξεκίνησε στο 2ο εξάμηνο της προηγούμενης χρονιάς στάθηκε αρωγός ο  Δήμαρχος κ. Πλακεντάς Παναγιώτης και το Δημοτικό Συμβούλιο όπου ενέκρινε άμεσα την πρόταση μας προϋπολογισμού 74,000€ με ΦΠΑ  και  την ενέταξε προς χρηματοδότηση από τον Ε.Α.Π  Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2012-2016. 

Η συμβολή του Δήμου στην πρόταση μας ήταν καταλυτική που μοναδικό σκοπό είχε την καλυτέρευση των χώρων αναμονής των ασθενών και των συνοδών στο Νοσοκομείο μας . 

Γι αυτό και τους απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Η προσπάθεια της Διοίκησης  είναι συνεχής και αδιάλειπτη που  μοναδικό σκοπό έχει την ανάδειξη του νοσοκομείου μας μέσα από τη βελτίωση των παροχών υγείας προς τους πολίτες έτσι ώστε το Μποδοσάκειο να αποτελεί το νοσοκομείο αναφοράς για την Εορδαία αλλά και για την  ευρύτερη περιοχή της  Δυτικής Μακεδονίας.

Διαβάστε επίσης

Startups: Στο μικροσκόπιο η Δυτική Μακεδονία

Την καθιέρωση τοπικών κινήτρων για την περαιτέρω αποκέντρωση του οικοσυστήματος και την τόνωση της επιχειρηματικότητα στην...

18/06/2021

Κοζάνη: Τι έδειξαν τα rapid tests στην κεντρική πλατεία

Σε τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων (rapidtests) για την covid19 υποβλήθηκαν  55 πολίτες, την Τετάρτη 15 Ιουνίου...

16/06/2021

Τζηκαλάγιας για Υφυπουργό Γιώργο Αμυρά: Δίνει λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα

Συνάντηση είχα με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Γιώργο Αμυρά για δύο τομείς θεμάτων: 1)δυσλειτουργία- αδυναμίες...

16/06/2021