Νέο επεισόδιο σε βάρος Μητροπολίτη και ιερέα στην Πάτρα – Κλείνει τις εκκλησίες ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος

Μεγαλόπολη

23/07/2021, 1:18 πμ

Πάτρα: Νέο πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μπάρλο- Φέρεται να μπήκε σε ναό και να επιτέθηκε σε ιερέα

Tον αναζητά η Αστυνομία

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που προκάλεσε το περιστατικό στον Ι.Ν. Αναλήψεως στο Ψαροφάι της Πάτρας είναι ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος, τον οποίο αναζητά η Αστυνομία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι άσκησε βια κατά του π. Θεόκλτου Παντελίδη ενώ ανάλογες πληροφορίες επιμένουν ότι επιτέθηθεκ και κατά του Μητροπολίτη Κερνίτσης Χρύσανθου Στελλάτου. Ο δράστης φέρεται να μετέβη στον κ.κ. Χρύσανθο να εξομολογηθεί και άνδρας που τον συνόδευε έσπασε το ραβδί του Επισκόπου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είτε ο ίδιος, είτε άτομο από το περιβάλλον του φέρεται να οπλοφορεί.

Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος έχει δώσει εντολή να κλείσουν οι εκκλησείες της πόλης καθώς οι ιερείς έχουν τρομοκρατηθεί.
20:45 Ένα απίστευτο επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ψαροφάι στην Πάτρα. Ο εφημέριος του Ναού ανέφερε επεισόδιο σε βάρος του από ένα άτομο, μέσα στην εκκλησία.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. η οποία με βάση τις περιγραφές του φερόμενου ως δράστη τον αναζητά. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά το περιστατικό ο άγνωστος διέφυγε με μια μαύρη Πόρσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης απείλησε τον εφημέριο του Ναού λεκτικά και να του άσκησε βία, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να συνοδευόταν και από άλλα δύο άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για γνωστό Πατρινό που πρόσφατα προκάλεσε και άλλο περιστατικό που απασχόλησε την τοπική κοινωνία.

Ο ιερέας φέρεται να θέλει να υποβάλλει μήνυση.

Πηγή : thebest.gr

Πηγή: arcadiaportal.gr

Διαβάστε επίσης

Επανεκκίνηση Εστίασης: Δυνατότητα υποβολής νέας αίτησης χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις που απορρίφθηκαν

Σύμφωνα με την 3η τροποποίηση της Πρόσκλησης της Δράσης “Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για...

31/07/2021

ΔΕΥΑΒΚ: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για μίσθωση δεξαμενής

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι ενδιαφερόμενοι που είναι ιδιοκτήτες κατάλληλων δεξαμενών, σύμφωνα με τους όρους της σχετικής ανακοίνωσης, να...

31/07/2021

Τι έδειξαν τα rapid test σε Τρίπολη, Λεωνίδιο και Τυρό

Την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκαν 140 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 64 Περιφερειακών...

31/07/2021