Μία φωτογραφική διάταξη για διαγραφή χρεών ποδοσφαιρικής ομάδας, ο άμεσος ανασχηματισμός και ένας καναλάρχης που θα εκδώσει εφημερίδα

Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ

08/06/2021, 7:33 πμ

-Μαθαίνω ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είναι ιδιαίτερα αγαπητός πέριξ της Νέας Σμύρνης, κάτω στο κράτος των Αθηνών. Ο λόγος; Μία φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση που κατέθεσε ο κ. Αυγενάκης στη Βουλή, με την οποία σβήνουν «κατ’ εξαίρεση τα χρέη προς τρίτους (πλην αθλητών) των ομάδων που υποβιβάστηκαν από 1/4/2020 μέχρι 31/12/2020». Τώρα δεν χρειάζεται να σας γράψω ποια ομάδα υποβιβάστηκε μέσα σε εκείνο το διάστημα. Τα υπόλοιπα είναι για μικρά παιδιά που πιστεύουν στις συμπτώσεις.

-Κάπου πήρε το αυτί μου ότι κάποιοι στο Μέγαρο Μαξίμου ετοιμάζουν ανασχηματισμό. Έχουν αρχίσει μάλιστα και οι διάφορες διαρροές με τα αλληλοκαρφώματα. Τα γνωστά, φίλες και φίλοι, που συμβαίνουν εν όψει ανασχηματισμού. Η στήλη σας έχει γράψει εδώ και καιρό ότι ο Πρόεδρος Κυριάκος αρέσκεται στους συμβολισμούς. Για αυτό κρατήστε ξανά την ημερομηνία της 7ης Ιούλιου. Εκεί που κάποιοι θα γιορτάσουν τα 2 χρόνια διακυβέρνησης, κάποιοι θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ. Όσο για τα δικά μας παιδιά; Να μιλάμε σοβαρά.

-Αξιόπιστη πηγή μου μεταφέρει ότι ο καναλάρχης Διονύσης Παναγιωτάκης προχωράει -γρήγορα- στην έκδοση εβδομαδιαίας εφημερίδας. Έτσι είναι όταν πάνε καλά τα νούμερα στο Action 24. Μαθαίνω ότι κάποιοι σχολιάζουν αυτήν την κίνηση με κάτι κακοπροαίρετα αστεία όπως: «Λίγο Βενιζέλο, λίγο ΝΔ και λίγο θάλασσα». Κακίες.

-Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ

Διαβάστε επίσης

Ο Αντιπεριφερειάρχης που έχει πρόβλημα, τα ξεχωριστά γενέθλια του Ρέμου και ένας (ακόμη) πόλεμος γιγάντων στα media

–Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο Αντώνης Ρέμος βρίσκεται στη Μύκονο με την οικογένεια του για να...

22/06/2021

Το CVC αγοράζει Ελλάδα, μία άδεια στη Βουλγαρία με 150.000 ευρώ και κάτι Δήμαρχοι της περιοχής που θέλουν «να μπουν» στα σκουπίδια

-Το αμερικανικό fund CVC μέχρι στιγμής έχει εξαγοράσει στην Ελλάδα την Εθνική Ασφαλιστική, την Vivartia (ΔΕΛΤΑ,...

15/06/2021

Η Δόμνα που χωρίζει (ξανά) και η «βόμβα» Τζαβάρα

-Θα θυμάστε ότι πρώτο το metalignitiki.gr σας ενημέρωσε για τον πολυσυζητημένο -πλέον- χωρισμό του ζεύγους Πατούλη....

21/05/2021