Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Κώτσιρας

Μεγαλόπολη

16/06/2021, 4:17 πμ

Μεγάλες αθλητικές ιστοσελίδες της χώρας το βράδυ της Τρίτης 15 Ιουνίου στέλνουν τον Γιάννη Κότσιρα στον Παναθηναϊκό σε μια είδηση με την δική της προφανώς ξεχωριστή σημασία τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Αστέρα Τρίπολης.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες υπήρξαν συζήτησεις του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα και οι δύο πλευρές έχουν φτάσει κοντά σε συμφωνία καθώς ο Αρκάς διεθνής μπακ έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα με την αρκαδική ομάδα.

Ο Γιάννης Κώτσιρας και στο παρελθόν είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού (το περασμένο καλοκαίρι) αλλά τελικά η μεταγραφή δεν είχε γίνει αυτή τη φορά όμως όλα δείχνουν πως θα υπάρξει αίσιο τέλος μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Γιάννης Κώτσιρας σε περίπτωση που τελικά υπογράψει στον Παναθηναϊκό θα ενισχύσει τους πράσινους στη θέση του δεξιού μπακ εκεί όπου μετά τη λήξη του συμβολαίου με τον Μολό είχε μείνει μόνο ο Φακούντο Σάντσες.

Με τον Αστέρα Τρίπολης ο Γιάννης Κώτσιρας έχει κάνει 135 συμμετοχές σε επίπεδο Super League έχοντας πετύχει τρία γκολ και 13 ασίστ μέχρι σήμερα.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Διαβάστε επίσης

Επανεκκίνηση Εστίασης: Δυνατότητα υποβολής νέας αίτησης χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις που απορρίφθηκαν

Σύμφωνα με την 3η τροποποίηση της Πρόσκλησης της Δράσης “Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για...

31/07/2021

ΔΕΥΑΒΚ: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για μίσθωση δεξαμενής

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι ενδιαφερόμενοι που είναι ιδιοκτήτες κατάλληλων δεξαμενών, σύμφωνα με τους όρους της σχετικής ανακοίνωσης, να...

31/07/2021

Τι έδειξαν τα rapid test σε Τρίπολη, Λεωνίδιο και Τυρό

Την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκαν 140 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 64 Περιφερειακών...

31/07/2021