Μενδώνη καλεί Τσίπρα για… ξενάγηση στην Ακρόπολη

Πολιτική

08/04/2021, 8:42 μμ

Με μια… εντυπωσιακή κίνηση η Λίνα Μενδώνη πετάει το “γάντι” στον Αλέξη Τσίπρα και τον προσκαλεί για ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης μαζί με τον Ακαδημαϊκό καθηγητή κ. Μανώλη Κορρέ. Τώρα, αν ο Αλέξης Τσίπρας, αποδεχτεί ή όχι την πρόσκληση,  επιδοθεί στο κυνήγι της… πινακίδας με το όνομα της Μενδώνη ή όχι, είναι δικός του λογαριασμός. 

Συγκεκριμένα η Λίνα Μενδώνη στην επιστολή της αναφέρει: “Παρακολουθώ με προσοχή τις δηλώσεις σας σχετικά με τα έργα και τις εργασίες αποκατάστασης που εκτελούνται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και στα επ’ αυτού κείμενα μνημεία και αντιλαμβάνομαι ότι έχετε έντονο και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον χώρο. Ως εκ τούτου, επιτρέψτε μου, παρακαλώ, να σας προσκαλέσω να επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και να σας ξεναγήσουμε μαζί με τον Ακαδημαϊκό καθηγητή κ. Μανώλη Κορρέ, όποτε το πρόγραμμά σας το επιτρέπει”.

Η πρόσκληση της Λίνας Μενδώνη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως τρολάρισμα του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος τις τελευταίες μέρες εκτέθηκε υιοθετώντας fake news. Θυμίζεται ότι ανήρτησε με τη φωτογραφία του, στον δικό του λογαριασμό στο facebook, ένα αυταπόδεικτα καραμπινάτο ψέμα, ότι δήθεν η Λίνα Μενδώνη τοποθέτησε επιγραφή με το όνομα της στην Ακρόπολη.

Μη διστάζοντας να δυσφημίσει το ίδιο το μνημείο διεθνούς κληρονομιάς. Η επιγραφή, όπως απεδείχθη, είχε ήδη κατασκευαστεί και το όνομα της Λίνας Μενδώνη δεν υπάρχει. Αφορά τη χορηγία του Ιδρύματος Ωνάση για ανελκυστήρα για ΑμεΑ, κάτι που δεν είχε φροντίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, εκθέτοντας τη χώρα.

 

Πηγή: tomanifesto.gr

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Επίθεση Χρυσοχοΐδη σε Τσίπρα: Ανίερο να σκυλεύεις πολιτική σε φρέσκο αίμα δημοσιογράφου

Σκληρή απάντηση έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον αμετροεπή και καιροσκόπο Τσίπρα,  αναφορικά...

10/04/2021

Σκέρτσος: Μεγαλύτεροι βαθμοί ελευθερίας, με αυξημένο αυτοέλεγχο και τήρηση μέτρων

Τον σημαντικό ρόλο που θα παίξουν τα self test στο σταδιακό άνοιγμα δραστηριοτήτων, τη μεγάλη ανταπόκριση...

10/04/2021

Χρηστίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει fake politics με fake news

Σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ από τον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ Παύλο Χρηστίδη ο οποίος μιλώντας στο Κανάλι-1...

10/04/2021