Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το δια περιφοράς έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων – Νέα σύγκρουση Ελευθερίου με Κακαφίκα;

Δυτική Μακεδονία

26/02/2021, 7:52 μμ

Μπορεί να διεξάγεται δια περιφοράς και πάλι  το επόμενο (αύριο Σάββατο) Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων, με ιδιαίτερο όμως ενδιαφέρον αναμένεται η απόφαση για το 1ο θέμα καθώς αφορά τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εκεί όπου παραμένει Πρόεδρος ο πρώην Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Κακαφίκας ο οποίος έχει έρθει σε σύγκρουση με το Δήμαρχο Χρήστο Ελευθερίου ανταλλάσσοντας μάλιστα βαριές εκφράσεις στο τελευταίο Δ.Σ. που διεξήχθη με τηλεδιάσκεψη. Όπου βέβαια ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου όλοι αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για αίτημα αντικατάστασης του κ. Κακαφίκα. Το έκτακτο και το επείγον του πράγματος ήδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Να υπενθυμίσουμε ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. «πέρασε» η πρόταση του κ. Κακαφίκα για τον νέο προϋπολογισμό του Δήμου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων θα συνεδριάσει εκτάκτως δια περιφοράς για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

  • Τροποποίηση της 35-2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σερβίων σχετικά με τον ορισμό μελών Διοικητικού Συμβουλίου ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σερβίων».
  • Έγκριση ψηφίσματος Συμβουλίου Κοινότητας Σερβίων για το υπό κατάρτιση νομοσχέδιο που αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ Βαθμού.

Η  27η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2021 ημέρα Σάββατο και ώρα 21:00 είναι η καταληκτική ώρα αποστολής email από τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

Νικόλαος ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Εκδήλωση ΟΝΝΕΔ Εορδαίας: Η Σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας

Η ΟΝΝΕΔ Εορδαίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: ” Η Σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας”. Πρόκειται για...

12/04/2021

Άνοιξαν τα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα με εξαίρεση την Κοζάνη

Επαναλειτουργούν από σήμερα τα καταστήματα του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, με εξαίρεση την Περιφερειακή Ενότητα...

12/04/2021

Πελώνη: Δεν μπορεί να ανοίξει το λιανεμπόριο στην Κοζάνη

Πελώνη (Κυβερνητική Εκπρόσωπος): Από σήμερα ανοίγει το λιανεμπόριο τόσο στην Αχαΐα με ραντεβού εντός και εκτός...

12/04/2021