Λοβέρδος: Κίνημα Αλλαγής δεν υπάρχει, είναι μια επιδίωξη – Είμαστε ΠΑΣΟΚ

Πολιτική

24/04/2021, 10:09 πμ

«Θα έλεγα υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ» ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον Χάρη Παυλίδη και το Κανάλι 1, δίνοντας το στίγμα των προθέσεών του για το Κίνημα Αλλαγής. Σημειώνει πως θα ηγηθεί της προσπάθειας να μετονομαστεί το Κίνημα Αλλαγής σε ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας πως «σήμερα Κίνημα Αλλαγής δεν υπάρχει, είναι μια επιδίωξη. Η πλειοψηφία των μελών είναι ΠΑΣΟΚ».

«Η δική μας παράταξη παραμένει σε χαμηλά ποσοστά» συνέχισε αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις. «Τελειώσαμε. Αν αφήσουμε να εδραιωθεί αυτό, τελειώσαμε. Θα διαλυθεί η παράταξη. Θα είναι μια παράταξη πολύ μικρή η οποία δεν θα παίζει κανένα ρόλο. Αυτό μπορεί να σταματήσει με αλλαγή της ηγεσίας και νέες πολιτικές» πρόσθεσε.

Αναφέρθηκε στο σχέδιο που έχει να αντιμετωπίσει και τα οικονομικά προβλήματα του κόμματος εξηγώντας πως οι πολίτες απαιτούν διαχειριστική επάρκεια. Εξέφρασε την βεβαιότητα πως μπορεί να γίνει η σφήνα μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα. «Είμαι έτοιμος, δεν χρειάζομαι χρόνο για να μάθω» είπε αναφερόμενος στην διαδρομή του. «Ναι σε υποψήφιους βουλευτές από όλους τους χώρους» είπε ξεκαθαρίζοντας πως το άνοιγμα αυτό δεν αφορά πολιτικά στελέχη με ρόλο σήμερα.

Ακούστε τη συνέντευξη:

Πηγή: tomanifesto.gr

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Π. Μαρινάκης: «Η ΟΝΝΕΔ στην πρώτη γραμμή της εθνικής προσπάθειας στην Επιχείρηση “Ελευθερία”»

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 5ης Συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ. Η οποία, πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης...

08/05/2021

Στέλιος Πέτσας: Τείχος ανοσίας με 5 εκατ. εμβολιασμένους έως το τέλος Μαΐου

Για τείχος ανοσίας με 5 εκατ. εμβολιασμένους έως το τέλος Μαΐου, αλλά και 1 εκατ. ανθρώπους...

08/05/2021

Μητσοτάκης: Νέα εργατική νομοθεσία, που δίνει δύναμη στον εργαζόμενο

Για μία νέα εργατική νομοθεσία, που θα δίνει δύναμη στον εργαζομένο μίλησε προσερχόμενος στην Κοινωνική Σύνοδο...

08/05/2021