Λευτέρης Οικονόμου για σύλληψη Παππά: Ήταν αποτέλεσμα μεθοδικής έρευνας

Πολιτική

02/07/2021, 11:41 πμ

Η σύλληψη του Χρήστου Παππά ήταν αποτέλεσμα της μεθοδικής έρευνας των υπηρεσιών ασφαλείας και της αντιτρομοκρατικής, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου.

Παράλληλα ο κ. Οικονόμου έκανε αναφορές και στην δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά λέγοντας ότι έγινε μεθοδική διερεύνηση του τόπου του εγκλήματος από τις υπηρεσίες ασφαλείας και συνελήφθη ο δράστης.

Αναφερόμενος στο θέμα της πανδημίας ο κ. Οικονόμου τόνισε πως είναι υποχρέωση της ΕΛΑΣ να συμβάλει στην εφαρμογή των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Είπε παράλληλα πως ο εμβολιασμός είναι ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος για να αντιμετωπιστεί η πανδημία και κάλεσε τους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν. Σημείωσε ότι δεν αντέχει η κοινωνία τυχόν μεταλλάξεις από τον κορωνοϊό.

 Νέος νόμος

Ανέφερε πως με το νέο νόμο διαμορφώνεται ένα νέο θεσμικό πλαίσιο για τη λειτουργία του υπουργείου προστασίας του Πολίτη. Τόνισε πως δημιουργούνται δομές στο υπουργείο και διαχωρίζεται ο ρόλος του υπουργείου από τις επιχειρησιακές αποστολές.  Σε ό,τι αφορά τις διαδηλώσεις και το ειδικό σώμα στα Πανεπιστήμια, είπε πως ό,τι εξαγγέλλεται, υλοποιείται, ψηφίζεται και εφαρμόζεται.

Πηγή: tomanifesto.gr

Διαβάστε επίσης

Καραμανλής για πυρκαγιές: Το υπουργείο ξεκινά την άμεση καταγραφή των ζημιών

Στην καταγραφή των ζημιών των πληγέντων από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη θα προχωρήσιε άμεσα το υπουργέιο...

04/08/2021

Στη Βαρυμπόμπη ο πρωθυπουργός – tomanifesto.gr

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μεταβαίνει στο Κινητό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων «Όλυμπος», στη Βαρυμπόμπη. Στο σημείο βρίσκονται...

04/08/2021

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Επικοινωνία Σακελλαροπούλου με Χρυσοχοΐδη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είχε νωρίτερα απόψε η Πρόεδρος της...

04/08/2021