Κάτι εξώδικα, ένας γνωστός τραγουδιστής που έγινε εφοπλιστής και μία θέση που παίχτηκε στο κέρμα

Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ

26/03/2021, 8:00 μμ

Χρόνια πολλά σύντροφοι.

Θα θυμάστε ότι πρώτοι από το metalignitiki.gr μάθατε για την διάσταση στο ζεύγος Πατούλη. Η στήλη στηρίζει πλήρως την απόφαση του καλού Περιφερειάρχη για το εξώδικο και συμφωνεί ότι οφείλουν να σεβαστούν την προσωπική ζωή του.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Υπάρχει ένας Αντιπεριφερειάρχης, όχι της Αττικής αυτήν την φορά αλλά δικός μας, που διατυμπάνιζε ότι θα μας στείλει κάτι εξώδικα και μηνύσεις. Τζάμπα κερνάγαμε ποτά, δυστυχώς ατυχήσαμε και δεν έκανε την μήνυση. Ξέρετε τι είναι, εν μέσω κρίσης, να σε πληρώνουν κάτι ανεκδιήγητοι στα δικαστήρια επειδή απλά δεν ξέρουν τι σημαίνει ρεπορτάζ;

Κάπου πήρε το αυτί μου ότι ο Νίκος Βέρτης αγόρασε κάτι ποσοστά σε καράβια. Όχι για να μην λέτε ότι δεν είναι σκληρός παίχτης.

Πέφτουν βροχή οι παραιτήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο το τελευταίο διάστημα. Εγώ θα σας γράψω μόνο για τον γίγαντα που παραιτήθηκε από την παράταξη του Σημανδράκου. Το ρεπορτάζ μας λέει ότι ο τιτάνας που είχε ισοψηφίσει το 2019 με τον Δαβιδόπουλο, είχε κάνει μία συμφωνία. Ποια ήταν αυτή η συμφωνία; Να χωριστεί η θητεία στο Δημοτικό Συμβούλιο στα δύο. Μισή ο Δαβιδόπουλος και μισή αυτός. Για το ποιος θα ξεκινήσει την θητεία φήμες λένε ότι το ρίξανε στο κέρμα. Άρα τώρα που έφυγε από την παράταξη, θα κρατήσει την καρέκλα ολόκληρη την τετραετία. Τώρα τα υπόλοιπα περί της ποιότητας της παράταξης του Σημανδράκου τα ακούμε βερεσέ. Εξάλλου, ο Βαγγέλης έχει αποδείξει, τόσα χρόνια στην πιάτσα, τι άνθρωπος είναι.

-Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Θέμα 24ώρων η παραίτηση Γενικού Γραμματέα Υπουργείου

Πριν 25 μέρες ενημερωθήκατε από την στήλη ότι θα παραιτηθεί κι άλλος Γενικός Γραμματέας, μετά τον...

09/04/2021

Εκλογές 2021 και το ypes.gr

Καμιά φορά όταν έχει μουντό καιρό και δεν πάνε καλά οι κατασκευαστικές δουλειές, μπαίνω στο Υπουργείο...

09/04/2021

Ο πόλεμος των media και τα 7.000.000 του Μελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης της ΑΕΚ, όπως θα είδατε, αγόρασε την ιστορική Ναυτεμπορική «των αδερφών της Μυκόνου»...

08/04/2021