Καθαρισμός του δημοτικού σχολείου Τριποτάμου για μελλοντική αξιοποίηση του

Δυτική Μακεδονία

02/04/2021, 9:58 μμ

Στην αξιοποίηση όλων των κτιρίων που του ανήκουν τόσο στην πόλη, όσο και στις κοινότητες, προχωρά ο Δήμος Φλώρινας σε μια προσπάθεια ανάδειξης και εκμετάλλευσης κάθε περιουσιακού του στοιχείου.

Στο πλαίσιο αυτό καθαρίστηκαν και τακτοποιήθηκαν για μελλοντική αξιοποίηση οι χώροι του πρώην Δημοτικού Σχολείου Τριποτάμου, με τη βοήθεια και συμβολή του προέδρου του Δ.Σ. Κωνσταντίνου Σακουλέβα, της Διευθύντριας και των εργαζομένων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, των μελών του συλλόγου Άρης Τριποτάμου και του Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας.

Όλα τα έγγραφα μεταφέρθηκαν και παραδόθηκαν στους υπεύθυνους των Γ.Α.Κ. Φλώρινας, αφού αποτελούν έναν ιστορικό θησαυρό απ’ όπου μπορούν να αντληθούν μελλοντικά σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες.

Επίσης, βιβλία, σχολικά υλικά και εξοπλισμός που βρίσκονταν στους χώρους του σχολείου, θα αξιοποιηθούν κατάλληλα.

Το αναξιοποίητο μέχρι τώρα κτήριο που στέγαζε το Δημοτικό Σχολείο, σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα είναι πανέτοιμο και θα αποτελέσει εκ νέου ένα σημείο αναφοράς για την κοινότητα και τους κατοίκους του Τριποτάμου.

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Διοργάνωση θεματικών εργαστηρίων Επιχειρηματικής Ανακάλυψης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Η καινοτομία αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους πιο κρίσιμους παράγοντες για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης, ιδιαίτερα...

20/04/2021

Επίκαιρη ερώτηση Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην Βουλή για τις ελληνοποιήσεις και τη νοθεία του μελιού

Ένας από τους πλέον αναπτυσσόμενους κλάδους της αγροτικής παραγωγής της χώρας μας, η μελισσοκομία, πλήττεται από...

19/04/2021

Κοινή δήλωση της Τομεάρχη Εργασίας και της Αναπλ. Τομεάρχη για την Κοινωνική Αλληλεγγύη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και Θεανώς Φωτίου

Σήμερα μετακινούνται αιφνιδιαστικά δύο εκ των συνδικαλιστών των ΕΑΣ – από τις εγκαταστάσεις της ΠΥΡΚΑΛ στον...

19/04/2021