«Καρατομήσεις» αντιπεριφερειαρχών ετοιμάζει ο Πατούλης – Ας ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα του

Περιφέρεια Αττικής

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, φαίνεται ότι σκέφτεται σοβαρά το επόμενο διάστημα να προχωρήσει σε μια δομική αλλαγή σε επίπεδο αντιπεριφερειαρχών αλλά και ορισμένων στενών συνεργατών του. Σοβαρός και μετρημένος στις πολιτικές επιλογές, ο Πατούλης δεν ξεχνά ότι τον τελευταίο λόγο έχουν οι πολίτες.

Δεν θα έπρεπε να κάνει εντύπωση αυτή του η κίνηση, καθώς ο ίδιος από την πρώτη στιγμή είχε καταστήσει σαφές ότι κανείς δεν είναι μόνιμος σε καμία θέση και όλοι θα κρίνονται βάσει της δουλειάς τους.

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Γόνιμο θα ήταν να ακολουθήσουν τη νοοτροπία Πατούλη κι άλλοι Περιφερειάρχες. Ο Περιφειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης έχει το πολιτικό αισθητήριο να διακρίνει τη βούληση των πολιτών αλλά και την εμπειρία για να διακρίνει λάθη και αστοχίες. Θα πρέπει να αποδείξει ότι διαθέτει και το πολιτικό σθένος για να απομακρύνει ακατάλληλους που έχουν υποπέσει σε λάθη και παραλείψεις, αν φυσικά επιθυμεί να διεκδικήσει μία δεύτερη θητεία.

Όπως πολύ σωστά έχει καταστήσει σαφές σε όλους τους τόνους ο Γιώργος Πατούλης, όλοι θα κρίνονται βάσει της δουλειάς τους. Ας ακολουθήσει αυτή τη σωστή νοοτροπία, που εκτιμά και σέβεται η κοινωνία, και ας απομακρύνει ανθρώπους με μοναδικό ενδιαφέρον και ενασχόληση του την Εκκλησία. Ή ανθρώπους που τον αφήνουν να εκτίθεται ανεπανόρθωτα αφήνοντας τον απροστάτευτο, ξεχνώντας ποιος τους έκανε αντιπεριφερειάρχες.

Διαβάστε επίσης

Στο Λουξεμβούργο για το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων ο Μ. Βαρβιτσιώτης

Στο Λουξεμβούργο μεταβαίνει αύριο, Τρίτη 22 Ιουνίου, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, προκειμένου να συμμετάσχει...

21/06/2021

Στo Λουξεμβούργο ο Δένδιας για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ-Τι θα πει για Τουρκία

Στο Λουξεμβούργο μεταβαίνει σήμερα Δευτέρα 21 Ιουνίου ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, προκειμένου να συμμετάσχει στο...

21/06/2021

Σχοινάς: Σε τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ προσφύγων και αθλητών των Special Olympics EU

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση παραμένει δεσμευμένη να βοηθήσει τους πιο ευάλωτους και να προστατεύσει τους πρόσφυγες» τόνισε...

21/06/2021