Καλλιάνος: Να γιατί έπρεπε να κλείσει η Εθνική

Πολιτική

18/02/2021, 3:20 μμ

«Πρέπει να εξηγήσουμε ότι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης δεν αποφάσισε το κλείσιμο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας από… καπρίτσιο. Ήρθε σε επικοινωνία και συμβουλεύτηκε τους μετεωρολόγους οι οποίοι είχαν όλα τα στοιχεία που έδειχναν ότι η χιονόπτωση από το βόρειο τμήμα της Αττικής μέχρι τη Λαμία για τη Δευτέρα και Τρίτη θα ήταν πολύ έντονη» είπε σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης.

«Η χιονόστρωση στο Μαρτίνο έφτασε τα 50 εκατοστά! Ακόμη κι ανά δεκάλεπτο να επιχειρούνταν αποχιονισμός του δρόμου το οδόστρωμα δεν θα μπορούσε να είναι κατάλληλο για την κυκλοφορία αυτοκίνητων και μεγάλων φορτηγών» τόνισε ο Γιάννης Καλλιάνος που είχε μιλήσει για τα επερχόμενα ακραία φαινόμενα μία εβδομάδα νωρίτερα από το βήμα της Βουλής ώστε να έχουν πλήρη ενημέρωση για τον χιονιά όλοι οι βουλευτές και να ενημερώσουν με τη σειρά τους τις τοπικές αρχές στις περιοχές που εκλέγονται.

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, υποστηρίζοντας ότι η ΕΜΥ θα πρέπει να κοινοποιεί έκτακτο δελτίο νωρίτερα και όχι μόλις μία ημέρα πριν την έναρξη των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Πηγή: tomanifesto.gr

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Μανιτάκης για Κουφοντίνα: Φυλακές υπόδικων ο Κορυδαλλός-Δεν μπορεί να μεταταχθεί εκεί

Ο Κορυδαλλός έχει μετατραπεί σε φυλακές υποδίκων, δεν είναι δυνατόν να μεταταχθεί εκεί ο Κουφοντίνας, δήλωσε...

05/03/2021

MRB: Το 70% των πολιτών ζητάει να μην ικανοποιηθεί το “αίτημα” Κουφοντίνα

Απόλυτη στήριξη στην τακτική της κυβέρνησης για τον Κουφοντίνα προκύπτει από δημοσκόπηση της MRB που παρουσιάστηκε...

05/03/2021

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του στη Βουλή...

04/03/2021