Καλαφάτης: Στα σύνορα χτυπά πιο δυνατά η καρδιά της Ελλάδας

Πολιτική

18/06/2021, 10:31 μμ

Το έργο των γυναικών και ανδρών των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, που προτάσσουν το καθήκον τους για την πατρίδα, εξήρε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης κατά τη σημερινή επίσκεψή του στα φυλάκια Καστανεών και Βύσσας, στο Δήμο Ορεστιάδας.

Ο κ. Καλαφάτης ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στον νομό Έβρου, δήλωσε υπερήφανος για την παρουσία του στα σύνορα, «…εδώ όπου χτυπά πιο δυνατά η καρδιά της Ελλάδας. Κοντά στις γυναίκες και στους άνδρες που έχουν βάλει πάνω απ’ όλα το καθήκον τους για την πατρίδα. Στις γυναίκες και στους άνδρες που έκαναν το καθήκον τους, εκείνη τη δύσκολη νύχτα της 20ης Φεβρουαρίου του 2020. Ήταν εκείνες κι εκείνοι που έδωσαν τη δική τους απάντηση στη γειτονική χώρα που ήθελε να εργαλειοποιήσει το μεταναστευτικό ζήτημα. Είναι εκείνοι που έδωσαν την απάντηση μεταφέροντας το μήνυμα ότι είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για τα δίκαια και τα δικαιώματά μας. Είναι οι άνθρωποι που φυλάσσουν την πατρίδα και φυλάσσουν και την Ευρώπη και είμαι περήφανος».

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον υφυπουργό Εσωτερικών, ο νομός Έβρου είναι ο πρώτος που επισκέπτεται μετά την άρση του περιορισμού των μετακινήσεων λόγω της πανδημίας και επελέγη σε ένδειξη της «ουσιαστικής και έμπρακτης στήριξης» του ΥΜΑΘ στους ακρίτες.

Πηγή: tomanifesto.gr

Διαβάστε επίσης

Κυριάκος Πιερρακάκης: Ολα ψηφιακά, εδώ και τώρα

Θα δημιουργηθούν ακόμα περισσότερες υπηρεσίες από όσες είδαμε μέχρι σήμερα αθροιστικά», λέει στην «Καθημερινή της Κυριακής»...

01/08/2021

Αυγενάκης για Ιακωβίδη: «Του είπα να το ξανασκεφτεί. Ευθύνη των ομοσπονδιών η προετοιμασία των αθλητών»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις του Θοδωρή Ιακωβίδη. Ο οποίος, με δάκρυα...

01/08/2021

Σκληρή απάντηση Χρυσοχοΐδη στο παραλήρημα ΣΥΡΙΖΑ για τις δολοφονίες γυναικών

Για απραξία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε ότι αφορά τις δολοφονίες γυναικών...

31/07/2021