Η ΚΑΥΚΑΣ διακρίθηκε για 7η φορά για το εργασιακό περιβάλλον

Ενέργεια

27/04/2021, 6:45 πμ

Για 7η φορά η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. βραβεύτηκε ως μία από τις δέκα επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήγαγε το Great Place to Work® Institute Hellas.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΚΑΥΚΑΣ κατατάσσεται στη δεκάδα των “μεγάλων επιχειρήσεων” (με περισσότερους από 250 εργαζομένους) με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της φετινής έρευνας. Η διάκριση αυτή, ειδικά εν μέσω των δύσκολων συνθηκών που βιώνουμε, λόγω Covid-19, αποτελεί επιστέγασμα της δέσμευσης της ΚΑΥΚΑΣ για ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο κυριαρχούν ο σεβασμός, το ήθος, η ομαδικότητα, η ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ των εργαζομένων και το πάθος για συνεχή βελτίωση.

Κάθε νέος υπάλληλος που εισέρχεται στην οικογένεια της ΚΑΥΚΑΣ είναι αυτός που πιστεύουμε πως θα μας βοηθήσει να κάνουμε το επόμενο βήμα. Η ΚΑΥΚΑΣ είναι οι άνθρωποί της! Πιστοί στις αξίες της εταιρείας όλοι οι εργαζόμενοι ενεργούν με σεβασμό & ανυποχώρητή ακεραιότητα, υπηρετούν με πάθος τους πελάτες και αναζητούν τη συνεχή βελτίωση σε ό,τι κάνουν. Η εταιρία εδώ και 46 χρόνια τιμά και στηρίζει έμπρακτα τους εργαζομένους της, και εκείνοι της το ανταποδίδουν με αφοσίωση και πίστη.

Συγκεκριμένα, η ΚΑΥΚΑΣ, μέσω του θεσμού των “Extra Mile Champion”, αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις προσπάθειες των εργαζομένων της να φέρουν προστιθέμενη αξία στο σύνολο της, επενδύει στα ταλέντα τους μέσω του προγράμματος HiPos (High Potentials) και επιδοτεί μεταπτυχιακές σπουδές με προοπτικές εξέλιξης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναπτυχθούν επαγγελματικά.

Παράλληλα, αναγνωρίζει συνεχώς την αξία της προσωπικής ανάπτυξης και συμβάλει στην εξέλιξη των εργαζομένων της, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης στο Kafkas Institute of Training & Development ενώ επενδύσει και σε πολλαπλές εξωτερικές εκπαιδεύσεις στον τομέα δράσης κάθε εργαζόμενου.

Πηγή: energypress.gr

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Οι στοχευμένες επιθέσεις ransomware πιο επικίνδυνες από ποτέ για τις ενεργειακές υποδομές

Η ομάδα DarkSide είναι μια τυπική περίπτωση εγκληματικής ομάδας στον κυβερνοχώρο που εμπλέκεται στο “Big Game...

11/05/2021

ΑΔΜΗΕ: Προκήρυξη στα τέλη Μαΐου της νέας διασύνδεσης με Βουλγαρία – Έναρξη λειτουργίας τον Αύγουστο του 2022

Στις ράγες μπαίνει εντός του μήνα και το ελληνικό τμήμα της δεύτερης ηλεκτρικής διασύνδεσης με τη...

11/05/2021

Πάιατ: Η Ελλάδα είναι πλέον παγκόσμιος παίκτης στον τομέα της ηλιακής και αιολικής ενέργειας

O Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, κ. Τζέφρι Πάιατ, συνομίλησε με την δημοσιογράφο Μαριάννα Κακαουνάκη στo...

11/05/2021