ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Προσοχή στους «υπαλλήλους» – Πώς δρουν οι απατεώνες και τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες

Κοινωνία

12/07/2021, 6:20 μμ

Έξαρση παρουσιάζει πάλι – όπως προειδοποιεί η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ – το φαινόμενο των κλοπών από κακοποιούς που υποδύονται τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ.

Σύμφωνα με τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ οι καταναλωτές πρέπει να είναι προσεκτικοί και καχύποπτοι κάθε φορά που επιτήδειοι ζητούν να ελέγξουν την εσωτερική ηλεκτρική εγκατάσταση. Αυτός και μόνον είναι αρκετός λόγος για να υποψιαστούν ότι «κάτι δεν πάει καλά».

Οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι κανείς από τους τεχνικούς της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει αρμοδιότητα να μπει στο σπίτι τους και σίγουρα οι «κανονικοί» τεχνικοί δεν το κάνουν όταν επεμβαίνουν για να αντιμετωπίσουν βλάβες.

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Τι να προσέχουμε

Όπως αναφέρει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, «οι διοικήσεις των εταιρειών του Ομίλου ΔΕΗ χρειάζεται να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών ώστε να σταματήσει η δράση των δήθεν τεχνικών που επιλέγουν, συνήθως ηλικιωμένους, για να τους εξαπατήσουν.

Ακόμα, οι διοικήσεις θα μπορούσαν να επαναχορηγήσουν στο προσωπικό, διακριτικές κάρτες με τις οποίες ήταν εφοδιασμένοι παλαιότερα οι τεχνικοί των συνεργείων της ΔΕΗ».

Πάντως και με αφορμή τελευταίο περιστατικό, η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ καλεί τους πολίτες να μην επιτρέπουν σε αγνώστους να μπαίνουν μέσα στο σπίτι τους.

To άρθρο ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Προσοχή στους «υπαλλήλους» – Πώς δρουν οι απατεώνες και τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε επίσης

Καιρός – Καλλιάνος: Πανευρωπαϊκό ρεκόρ θερμοκρασίας σήμερα στην Ελλάδα με 46,3 βαθμούς Κελσίου

Ο καύσωνας είναι… εδώ και δοκιμάζει την αντοχή και την υπομονή μας καθώς οι θερμοκρασίες που...

02/08/2021

«Πρωταθλήτρια» η Ελλάδα στο ποσοστό ανθρώπων που δεν πάνε διακοπές λόγω ανέχειας

«Οι εργαζόμενοι που λαμβάνουν αμοιβές σε επίπεδο φτώχειας είναι μεταξύ των 35 εκατομμυρίων φτωχότερων Ευρωπαίων που...

02/08/2021

Καιρός: «Παραλύει» τη χώρα ο καύσωνας – Συναγερμός για φωτιές και διακοπές ρεύματος – Έκτακτες οδηγίες προς τους πολίτες

Κορυφώνεται σήμερα και για τις επόμενες ημέρες ο παρατεταμένος και έντονος καύσωνας που πλήττει τη χώρα...

02/08/2021