Εθιμοτυπική επίσκεψη της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Π. Πέρκα στην Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας

Δυτική Μακεδονία

22/05/2021, 10:41 μμ

Η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα, επισκέφθηκε την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021 την Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας, όπου την υποδέχτηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Π. Γεωργιάδης. 

Η κ. Πέρκα ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης, που αφορούν κυρίως στην πανδημία και τα μέτρα που λαμβάνονται. Μετά την ενδελεχή κάλυψη όλων των τοπικών ζητημάτων, αφού ενημερώθηκε πως υπάρχει επάρκεια των στελεχών της περιοχής μας, ευχήθηκε η Αστυνομία να συνεχίσει να λειτουργεί στην υπηρεσία του πολίτη, που είναι ο πραγματικός της ρόλος. 

Τέλος, έδωσε τις εγκάρδιες ευχές της στον Διευθυντή κ. Γεωργιάδη για μια επιτυχή θητεία και διαβεβαίωσε για την καλύτερη συνεργασία προς το συμφέρον του τόπου και των πολιτών. 

Διαβάστε επίσης

Startups: Στο μικροσκόπιο η Δυτική Μακεδονία

Την καθιέρωση τοπικών κινήτρων για την περαιτέρω αποκέντρωση του οικοσυστήματος και την τόνωση της επιχειρηματικότητα στην...

18/06/2021

Κοζάνη: Τι έδειξαν τα rapid tests στην κεντρική πλατεία

Σε τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων (rapidtests) για την covid19 υποβλήθηκαν  55 πολίτες, την Τετάρτη 15 Ιουνίου...

16/06/2021

Τζηκαλάγιας για Υφυπουργό Γιώργο Αμυρά: Δίνει λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα

Συνάντηση είχα με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Γιώργο Αμυρά για δύο τομείς θεμάτων: 1)δυσλειτουργία- αδυναμίες...

16/06/2021