Επίσκεψη Στεφανή στη Θεσσαλονίκη – tomanifesto.gr

Πολιτική

06/04/2021, 8:34 μμ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής μετέβη στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 6 Απριλίου 2021, όπου πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων και συναντήσεων.

Επισκέφθηκε το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (ΓΣΝΕ), όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή Ταξίαρχο Γεώργιο Γκούβα και συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας.

Στη συνέχεια, μετέβη στην 113 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ), όπου έχει την έδρα του ο Σύλλογος Ιστορικών Στρατιωτικών Οχημάτων (ΣΙΣΟ) και παρακολούθησε τις εργασίες αναπαλαίωσης του τεθωρακισμένου οχήματος Μ8.

Συναντήθηκε με τη Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Έλενα Ράπτη, με την οποία εξέτασαν την πορεία του σχεδίου ενημέρωσης του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων για ζητήματα παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Τέλος, πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριο Κούβελα και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) Καθηγητή κ. Στυλιανό Κατρανίδη, κατά τις οποίες συζητήθηκαν για θέματα αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, στο πλαίσιο ευρύτερης συνεργασίας με το ΠΑΜΑΚ.

Πηγή: tomanifesto.gr

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Ν. Δένδιας: «Φτωχότεροι αλλά και πιο ισχυροί ναυτιλία, Ελληνισμός»

Τα θερμά συλλυπητήρια του -στις οικογένειες και τους συνεργάτες τους- για των απώλεια των εφοπλιστών, Γιάννη...

11/04/2021

Επίθεση Χρυσοχοΐδη σε Τσίπρα: Ανίερο να σκυλεύεις πολιτική σε φρέσκο αίμα δημοσιογράφου

Σκληρή απάντηση έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον αμετροεπή και καιροσκόπο Τσίπρα,  αναφορικά...

10/04/2021

Σκέρτσος: Μεγαλύτεροι βαθμοί ελευθερίας, με αυξημένο αυτοέλεγχο και τήρηση μέτρων

Τον σημαντικό ρόλο που θα παίξουν τα self test στο σταδιακό άνοιγμα δραστηριοτήτων, τη μεγάλη ανταπόκριση...

10/04/2021