Ενημέρωση από τον Δήμο Φλώρινας ενόψει του επερχόμενου κύματος κακοκαιρίας

Δυτική Μακεδονία

12/02/2021, 6:44 μμ

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Φλώρινας ενόψει των επερχόμενων έντονων καιρικών φαινομένων, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Οι χιονοπτώσεις και ο ισχυρός παγετός που θα επικρατήσουν τα επόμενα 24ωρα στην περιοχή μας, επιβάλλουν από όλους μας την απαιτούμενη προσοχή στις μετακινήσεις μας και τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων αυτοπροστασίας.

Πρώτιστο μέλημα του Δήμου Φλώρινας είναι η ασφάλεια των πολιτών και η διευκόλυνση της καθημερινότητας τους. Σε αυτήν την προσπάθεια θα συμμετέχει το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό και το σύνολο του στόλου των μηχανημάτων αποχιονισμού και ρίψης ειδικού αλατιού, το οποίο βρίσκεται σε επάρκεια για τις ανάγκες του Δήμου μας.

Παράλληλα, θα υπάρχει στενή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Πολιτική Προστασία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Ελληνική Αστυνομία), ενώ θα διατίθενται στους πολίτες ποσότητες αλατιού από τα γραφεία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου (απέναντι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία).

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επισήμανση ή ενημέρωση, μπορείτε να καλείτε όλο το 24ωρο στα τηλέφωνα 2385024637 και 2385045790.

 

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση για Κουφοντίνα από Θεματική Ομάδα Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ Ν.Ε. Κοζάνης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ   ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ : Η...

28/02/2021

Διαδικτυακή εκδήλωση: Βιώσιμη Ανάπτυξη και Πράσινη Επιχειρηματικότητα στη Δυτική Μακεδονία-Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 και ώρα 19.00

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν...

28/02/2021

Τα κρούσματα στη Δυτ. Μακεδονία —-Κοζάνη 12, Καστοριά 8, Γρεβενά 2—1269 νέα κρούσματα στη χώρα

Κοζάνη  12 Καστοριά 8 Γρεβενά 2   Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν...

28/02/2021