Έκθεση ζωγραφικής «Μένουμε Σπίτι» στην Τρίπολη (pics)

Μεγαλόπολη

24/06/2021, 10:56 πμ

Η ΔΕΠΕ Δήμου Τρίπολης και o δήμος Τρίπολης πραγματοποίησαν την Τετάρτη 23 Ιουνίου στην πλατεία Πετρινού μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο θέατρο, τα εγκαίνια της υπαίθριας έκθεσης ζωγραφικής, των παιδιών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης, τον Μάρτιο του 2020 και ζωγράφισαν με θέμα «Μένουμε Σπίτι».

Την ιδέα του διαγωνισμού έδωσε ο Βασίλης Μανωλόπουλος, που έμεινε σπίτι, λόγω της καραντίνας, έτσι το Δημοτικό Ραδιόφωνο κάλεσε τους μαθητές της Τρίπολης να απασχοληθούν δημιουργικά, ζωγραφίζοντας τον κορωνοϊό και το πρωτόγνωρο συναίσθημα εγκλεισμού που βίωναν.

Η ανταπόκριση μεγάλη, από παιδιά κάθε ηλικίας, συμπολίτες μας, αλλά κι από την Αττική, ακόμα κι απ’ την Κρήτη. Μαθητές νηπιαγωγείου, δημοτικού, ακόμα και λυκείου, αλλά και πολύ μεγαλύτερης ηλικίας συμπολίτες μας συμμετείχαν στη διαδικασία και έστειλαν τις ζωγραφιές τους.  

Πηγή: arcadiaportal.gr

Διαβάστε επίσης

Νικήτας Σταματελόπουλος ή Νικηταράς | Arcadia Portal

Από τις ηρωικότερες και αγνότερες μορφές του ‘21, γιος του αγωνιστή Σταματέλου, εγκατεστημένου στο Τουρκολέκα Λεονταρίου...

01/08/2021

Αρκαδία: Κατά παρέκκλιση λειτουργία Νηπιαγωγείων λόγω της δυσκολίας μετακίνησης των νηπίων

Κατά παρέκκλιση λειτουργία Νηπιαγωγείων της ΠΕ Αρκαδίας για το σχολικό έτος 2021-2022. Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας...

01/08/2021

Επανεκκίνηση Εστίασης: Δυνατότητα υποβολής νέας αίτησης χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις που απορρίφθηκαν

Σύμφωνα με την 3η τροποποίηση της Πρόσκλησης της Δράσης “Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για...

31/07/2021