Εκδήλωση Δήμου Καστοριάς-ΔΙΑΔΥΜΑ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Δυτική Μακεδονία

07/06/2021, 1:14 πμ

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος πραγματοποιήθηκε σήμερα από τη ΔΙΑΔΥΜΑ και το Δήμο Καστοριάς, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στον τομέα της ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης υλικών. 

Εκπρόσωποι των δύο φορέων, συνομίλησαν με τους πολίτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία μέσα από ένα quiz γνώσεων, αναφορικά με την ανακύκλωση, να κερδίσουν χρήσιμα δώρα από τη ΔΙΑΔΥΜΑ, την οποία εκπροσώπησε ο Διευθυντής Διαχείρισης Αποβλήτων, κ. Παντελής Παπαγόρας.

Ο Δήμος Καστοριάς έχει άριστη συνεργασία με την Εταιρεία, υπενθυμίζοντας ότι Αντιπρόεδρος της οποίας είναι ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης”, ανέφερε στις δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντονισμού Κοινοτήτων, Άκης Λιάμης, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία της ανακύκλωσης, αλλά και τη σημαντική συνεισφορά των πολιτών, στην προσπάθεια που γίνεται καθημερινά από το Δήμο Καστοριάς στον τομέα της καθαριότητας.

Διαβάστε επίσης

Άρθρο-παρέμβαση της Βάιας Λαμπροπούλου: Ο νέος εργασιακός νόμος και η θέση των πολιτικών της Βουλής

Νέες συνθήκες διαμορφώνει το σχέδιο νόμου που εγκρίθηκε από την ολομέλεια της Βουλής για θέματα μισθών, συμβάσεων,...

22/06/2021

Συνέντευξη του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά στο metalignitiki.gr για τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς απαντάει στη Βάια Λαμπροπούλου σχετικά με τα μεγάλα προβλήματα για την περιοχή...

22/06/2021

Startups: Στο μικροσκόπιο η Δυτική Μακεδονία

Την καθιέρωση τοπικών κινήτρων για την περαιτέρω αποκέντρωση του οικοσυστήματος και την τόνωση της επιχειρηματικότητα στην...

18/06/2021