Έγινε η Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού

Μεγαλόπολη

26/06/2021, 5:05 πμ

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουνίου η Τακτική Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού με κεντρικό θέμα την εναρμόνιση του νέου καταστατικού της ΕΠΟ στις καινούριες απαιτήσεις που φέρει ο νέος αθλητικός νόμος που ψηφίστηκε.

Το νέο καταστατικό ψηφίστηκε ομόφωνα από τα μέλη του ιστορικού σωματείου της Τρίπολης ενώ παράλληλα έγινε και ο απαιτούμενος οικονομικός απολογισμός καθώς έγινε γνωστό πως το σωματείο δεν έχει χρέη και οφειλές και παράλληλα έχει καταφέρει μέσα από σωστή και οργανωμένη διαχείριση να αξιοποιήσει όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει στα χέρια της.

Από την Γενική Συνέλευση έγινε γνωστή η παραίτηση του Τριαντάφυλλου Σωτηροπούλου από το πόστο του Γενικού Αρχηγού για προσωπικούς λόγους με τον ίδιο ωστόσο να παραμένει στο Δ.Σ. των πράσινων ενώ και ο πρόεδρος της ομάδας Ηλίας Καναβέτας δήλωσε την αδυναμία να είναι κοντά στην ομάδα για τους επόμενους δύο μήνες ελέω φόρτου εργασίας με την επαγγελματική του ενασχόληση.

Έτσι λοιπόν έγινε κάλεσμα σε ανθρώπους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας και να βοηθήσουν σε πόστα που αφορούν γραφειοκρατικές δουλειές ενώ επίσης έγινε και κάλεσμα σε μέλη της πρώην διοίκησης με στόχο την συναίνεση έτσι ώστε να βρεθούν δίπλα στο ιστορικό σωματείο της πόλης Τρίπολης χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση από πλευράς τους.

Σε ότι έχει να κάνει με την νέα αγωνιστική σεζόν το πλάνο του σχεδιασμού περιλαμβάνει την δημιουργία μιας νεανικής ομάδας με τον Παναρκαδικό να θέλει να βάλει στο ρόστερ πολλά νέα παιδιά σε ηλικία σε συνδιασμό με τον περσινό κορμό της ομάδας.

Ξεχωριστό είναι το κεφάλαιο του προπονητή με την πρόθεση των ανθρώπων του σωματείου να είναι η παραμονή του Θωμά Μαυρουδή με τον οποίο είναι και σε επαφές ωστόσο θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την επαγγελματική ενασχόληση του.

Επίσης σε ότι έχει να κάνει με την εύρεση χρηματοδοτικων πόρων οι άνθρωποι της διοίκησης του Παναρκαδικού δουλεύουν και σε αυτό το κομμάτι και είναι σε καλό δρόμο για να βρεθούν χορηγίες για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το σωματείο είναι έτοιμο και θα είναι κανονικά στην Γ’ Εθνική έχοντας όντας έτοιμο σε όλα τα επίπεδα για τις αυξημένες απαιτήσεις της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Διαβάστε επίσης

Η πορεία διερεύνησης των καταγγελιών για αστυνομική βία

α/α Συμβάν Ημερομηνία Συνεργασία με Συνήγορο του Πολίτη Εκτιμώμενος χρόνος ολοκλήρωσης 1 Ξυλοδαρμός πολίτη με αστυνομική...

02/08/2021

Με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος

Ανακοίνωση της 6ης ΥΠΕ για τον Μητροπολίτη Πατρών κκ Χρυσόστομο Το πρωί της Κυριακής εισήχθη εκτάκτως,...

02/08/2021

Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Τεντόγλου | Arcadia Portal

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας μετά...

02/08/2021