Έμπρακτα αποτελέσματα για τον αθλητισμό έφερε η επίσκεψη Λ.Αυγενάκη στο Νομό μας.

Δυτική Μακεδονία

07/06/2021, 1:20 πμ

Η επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού κ.Λευτέρη Αυγενάκη  στην Καστοριά δεν ήταν μόνον η πιο παρατεταμένη έως τώρα χρονικά μέλους της κυβέρνησης,αλλά κυρίως από τις πιο γόνιμες σε αποτελέσματα.Ο κ.Αυγενάκης ήρθε για να παραστεί στο ράλλυ εκτός δρόμου μηχανοκίνητων αυτοκινήτων που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Άργους Ορεστικού.Εκεί ο εκπρόσωπος της κυβέρνησής μας ανακοίνωσε πως επιλέγεται το Άργος ως μόνιμος τόπος τέλεσης του Rally Greece off road  ,ένα αθλητικό γεγονός που θα φέρει πολλαπλασιαστικά οφέλη στην τοπική μας οικονομία.

Ευχαριστώ τον Υπουργό που υιοθέτησε την πρότασή μου και μετά την επίσκεψή μας στο Δημαρχείο Καστοριάς οργάνωσα ευρεία σύσκεψη στο Ναυταθλητικό Κέντρο με την συμμετοχή όλων των εκπροσώπων των αθλημάτων που δραστηριοποιούνται στη Λίμνη( από κωπηλασία ΝΟΚ και ΝΟΜ,ο ιστιοπλοϊκός  και το κανόε- καγιάκ).

Την συνάντηση λάμπρυναν με την παρουσία τους οι δύο Ολυμπιονίκες μας Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Γιάννης Χρήστου.Ευτυχής συγκυρία που ο Υπουργός μιλούσε αποδεχόμενος αυτό που πρώτη φορά πέρυσι ακούστηκε στη Βουλή πως η Λίμνη μας < είναι η πιο αστική Λίμνη της Ελλάδος>.Έτσι εύλογη και η ανακοίνωσή του πως η κυβέρνηση της Ν.Δ είναι αποφασισμένη να δημιουργήσει σύγχρονο Ναυταθλητικό Κέντρο στην Καστοριά.Με την απαραίτητη προϋπόθεση να γίνει ορθολογική και λελογισμένη αξιοποίηση των πόρων που θα συμβάλλουν μεν στον προσδοκώμενο στόχο,χωρίς όμως σπατάλες.

Όπως ήταν επόμενο η επίσκεψη του κ.Λ.Αυγενάκη έκλεισε με επίσκεψη στα γραφεία της κομματικής μας οργάνωσης Δ.Ε.Ε.Π  Καστοριάς.

Διαβάστε επίσης

Startups: Στο μικροσκόπιο η Δυτική Μακεδονία

Την καθιέρωση τοπικών κινήτρων για την περαιτέρω αποκέντρωση του οικοσυστήματος και την τόνωση της επιχειρηματικότητα στην...

18/06/2021

Κοζάνη: Τι έδειξαν τα rapid tests στην κεντρική πλατεία

Σε τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων (rapidtests) για την covid19 υποβλήθηκαν  55 πολίτες, την Τετάρτη 15 Ιουνίου...

16/06/2021

Τζηκαλάγιας για Υφυπουργό Γιώργο Αμυρά: Δίνει λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα

Συνάντηση είχα με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Γιώργο Αμυρά για δύο τομείς θεμάτων: 1)δυσλειτουργία- αδυναμίες...

16/06/2021