Διθυραμβικές κριτικές για τη διαφημιστική ταινία «This is Arcadia» της καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Μεγαλόπολη

17/05/2021, 7:44 μμ

Με διθυραμβικές κριτικές και σχόλια η διαφημιστική ταινία «This is Arcadia» της καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας έχει ξεπεράσει τις 18000 Προβολές ενώ έχει προσελκύσει χιλιάδες κόσμο μέσα από τα Social Media.

 

Ήδη η ταινία φιγουράρει σε πολλά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας μας αλλά και της Ομογένειας και αναμένεται η προβολή της ταινίας στο application και στο νέο portal του ΕΟΤ

 

4 λεπτά Αρκαδίας

 

Με στόχο την προβολή της Αρκαδίας μας σε ξένες αγορές, όπου η ανάγκη επικοινωνίας των ελληνικών προορισμών παραμένει ιδιαίτερα σημαντική, η ταινία επικεντρώνεται στα πλεονεκτήματα της Αρκαδίας σε σχέση με τους άλλους Νομούς, καθώς επίσης και στο πόσο διαφορετικά βιώνουν οι ταξιδιώτες τις εμπειρίες τους όταν βρίσκονται στην περιοχή.

Η πρωτοποριακή διαφημιστική ταινία  “τρέχει”  μέσα από τα Social Media σε 10 ευρωπαϊκές αγορές, αλλά και Αμερική, Αυστραλία και Καναδά, χώρες στόχους, μεταβάλλοντας καθημερινά τη συχνότητα προβολής σε κάθε χώρα.

 

Τα μέχρι στιγμής Social Media posts για την περίοδο 28 Απριλίου έως 12 Μαΐου 2021 με την προβολή του video της Αρκαδίας έχουν εμφανίσει πολύ υψηλό performance.

Παράλληλα, έχουν πραγματοποιηθεί συνεντεύξεις με κύριο θέμα την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ενώ θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες δράσεις προβολής.

Ό Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ευχαριστούν θερμά τα ΜΜΕ για την στήριξη της πρωτοβουλίας.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr (Σημαντική ανακοίνωση) μπορείτε να βρείτε τις συνεντεύξεις και τις παρουσιάσεις της ταινίας.

 

 

Πηγή: arcadiaportal.gr

Διαβάστε επίσης

Σχεδόν 200.000 ευρώ σε 7 μήνες έδωσαν τα ΕΛΤΑ σε εταιρεία βουλευτή της ΝΔ

Ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κατέθεσαν ο Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μάριος Κάτσης...

24/06/2021

Έκθεση ζωγραφικής «Μένουμε Σπίτι» στην Τρίπολη (pics)

Η ΔΕΠΕ Δήμου Τρίπολης και o δήμος Τρίπολης πραγματοποίησαν την Τετάρτη 23 Ιουνίου στην πλατεία Πετρινού...

24/06/2021

Τα ζευγάρια των «16» του Euro

Η φάση των ομίλων του Euro ολοκληρώθηκε και πλέον είναι γνωστά και τα οκτώ ζευγάρια της...

24/06/2021